reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Miałam odpisać na wszystkie posty wg. świetnego patentu jednej z forumowiczek, jak widzę najbardziej kochanej dla mnie, ale się skasowało, także nie będę się produkować za bardzo, bo szkoda klawiatury.
Napiszę tylko, że zawsze można mnie zgłosić jak się nie podoba, po to jest taka funkcja.
Co do zniknięcia, to czasem niektórzy znikają, ale mają najwidoczniej ku temu powód.
Ale przecież do głowy by to nie wpadło.
Tak swoją drogą nie wiedziałam, że czytanie w dzisiejszych czasach jest zabronione, to jakaś nowość, nic mi o tym nie wiadomo, ale może się mylę :)
I to chyba tyle w super ciekawym temacie.

Co do pogody, to u nas dzisiaj pochmurno i raczej chłodnawo, ale raczej gdzieś wyjdziemy, najwyżej się ciepło ubierzemy, bo trzeba skorzystać z tego, że chłodniej, gdyby jeszcze wróciły do nas upały, a podobno od czwartku znowu ma być ciepełko :/

debi bardzo dziękuję za miłe słowo, od razu lepiej się zrobiło :)

Zresztą tak na marginesie, to nie czuję się jakoś obrażona, czy cokolwiek takiego, bo nie ma o co :)
Każdy ma prawo do swojego zdania.

A co do rozmowy kochana jedna ty moja :)
Ty istnieje coś takiego jak PW, ale przecież ty na pewno o tym wiesz :)
Także po co ja ci to mówię :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się :tak:

Paulawawa nie ma przymusu odpisywania każdej z dziewczyn z osobna, ale moim zdaniem kultura wymaga, żeby czasami się do jakiegoś postu odnieść. Dziewczyny już dawno skarżyły się na to,że zrobiłaś sobie z forum pamiętnik i równo olewasz to, o czym pisze cała reszta. Myślałam,że to sie zmieni, że musisz się wdrożyć, ale im dłużej z nami jesteś.....tym dłuższe posty o sobie piszesz. Taka jest prawda niestety- nie unoś się, bo nie ma sensu. Nikt Cię z forum nie wyprasza ;-).

Ale ja się wcale nie unoszę, jak widać, podchodzę do tego akurat na luzie, także nie ma w moim poście uniesienia :)
Najwidoczniej jestem nieuprzejma jak tak to odczuwasz.
Ale każdy człowiek inny :)
Co do podkreślania postów, to nie jest podkreślanie, a zmiana tematu, dlatego oddzielam kreską, żeby nie było że piszę ciągiem.
Taki mam styl i bardzo przepraszam, ale akurat tak jestem przyzwyczajona.

Mina29 też korzystam z tego portalu pogodowego, ale nie zawsze się sprawdza :)

witam

zawiozlam Kube i zaliczylam laboratorium

Jutrzenka sorry ale nie mam nikogo za idiotki.

Pytanie o szpital musiałam przegapić. Ale nie mam zamiaru się tłumaczyć.

Dobranoc.

nikt Ci sie nie kaze tlumaczyc bo to nie sad. A to nie bylo pytanie tylko kilka pytan i w roznych odstepach czasu wiec dziwne ze tak mozna wszystkie przegapic. No ten nagly brak postow na watku wizyt tez to widocznie jakis dziwny przypadek :sorry2:

Co do wypowiedzi Miny to sorry ale ja czytam tak samo wypowiedzi paulawawa jak i reszty dziewczyn.nie wiem o co sie czepiacie,na forum może pisać każdy i może sie przyłączyć w każdym momencie,nie każdy odkrył to forum od razu a mam wrażenie że dużo dziewczyn boi się dołączyć albo napisze kilka postów i sie wycofuje bo nie każdego sie na forum "akceptuje".to nie jest prywatne forum i być może kilka dziewczyn jest zainteresowanych losami paulawawy.
Szeryfem forum niech bedzie admin,bo to nie podstawówka zeby mowic komuś czy może sie tu bawić czy nie!

Debi albo zle zrozumialas te nasze posty albo ich nie przeczytalas dokladnie. Nikt tu nie pisze ze nie nmozna dolaczyc w dowolnym momencie, nikt z nas nigdy tego fora nietraktowalam prywatnie
ale jak slusznie zauwazylas to nie jest prywatne forum wiec pisanie postow o charatkerze bloga tylko ja to ja tamto jest wlasnie takich jego traktowaniem.
forum jest do rozmowy, wymiany doswiadczen a nie opowiadania o swoim zyciu wiec w tym poscie sama sobie zaprzeczylas skoro nie widzisz nic dziwnego w postach Pauli
I sama napisalas ze mozne ktos jest zainteresowany losami Pauli, wiec jesli tak to napewno sledzi jej bloga do ktorego kazdy ma dostep wiec powielanie i powtarzanie wiekszosci tresci tu na forum jest zbedne bo to nie jest kozentka u lekarza tylko forum. Wystarczy pisac w temacie rozmow.

co do nowych osob to wszystkie sa zawsze witane tylko szkoda ze po jednym lub kilku postach ich przygoda z forum sie konczy. I nie uwazam zeby ktos tu kogos nie akkceptowal. To chyba ze ktos nie umie sie do grupy dostosowac i potem odrwaca kota ogonem

W poprzedniej ciazy dolaczylam do dziewczyn z grudnia juz po porodzie a one pisaly od poczatku i jakos nie mialam klopotu z wdrozeniem sie, zaakceptowaniem zasad juz panujacych. I kontakt takze telefoniczny i osobisty mamy do dzis wiec jak sie chce to mozna dolaczyc w kazdym momencie

Netika my wczoraj wyjelismy gondole, to co dalo sie zdjac zaraz bedzie sie bralo ale sama zewnetrzna strona jest nie zdejmowana wiec czekam na lepsza pogode i ja szmatka odswieze bo mialam w foli i kartonie zapakowany wiec jest jak nowy tyle ze trzeba go przetrzec. Takze wyciagaj i swoj bedzie mi razniej

Miałam odpisać na wszystkie posty wg. świetnego patentu jednej z forumowiczek, jak widzę najbardziej kochanej dla mnie, ale się skasowało, także nie będę się produkować za bardzo, bo szkoda klawiatury.

nie wiem czy masz swiadomosc ale to jest bardzo niegrzeczne, wrecz obrazliwe, to forum tez ma zasady.
Widac zeby korzystac z mojego patentu to nie wystarcza podstawy obslugi komputera bo jakos inni sobie radza.
I dziwie Ci sie po co piszesz posty skoro Ci szkoda klawiatury :no::no::no:

ech ze tez zawsze ktos musi wprowadzac zamet na forum i jeszcze udawac ze jest ok :baffled:

nie wiem czy masz swiadomosc ale to jest bardzo niegrzeczne, wrecz obrazliwe, to forum tez ma zasady.
Widac zeby korzystac z mojego patentu to nie wystarcza podstawy obslugi komputera bo jakos inni sobie radza.
I dziwie Ci sie po co piszesz posty skoro Ci szkoda klawiatury :no::no::no:

ech ze tez zawsze ktos musi wprowadzac zamet na forum i jeszcze udawac ze jest ok :baffled:

Kochana, najlepszy patent, po prostu nie odpisuj na moje posty tak jak to napisały poprzedniczki i tyle.
Hehe, a z tymi podstawami komputera to mnie rozbawiłaś swoją drogą, ale nie będę się rozpisywać, bo szkoda czasu.
ja nie udaję, bo nie mam co udawać :)
Najważniejsze kochana to być sobą :)
I to chyba tyle w tym temacie.
Tak jak wcześniej napisano, proponowałabym go zakończyć, bo niektórym widzę, że ciśnienie się podnosi, a to niezdrowe w ciąży :)
Proponuję spokój i wyciszenie :)

Widzę, że najlepszym wyjściem jest korzystanie z zasady "nie wiem o co wam chodzi". No cóż....
Ja wiem natomiast, ze forum służy do wymiany doświadczeń, a nie do wpadania i pisania co u mnie - od tego jest pamiętnik / blog. Jak można zauważyć na tym forum rozmawiamy, nawet już dłuższy czas i odniesienie się do postu innej forumowiczki (niekoniecznie wszystkich) jest po prostu miłe i grzeczne. I nikt, Debi, nie traktuje tego forum jak swojego prywatnego podwórka, nie wiem skąd taki wniosek?!
A jak komuś szkoda klawiatury na pisanie to polecam czytanie książek, a nie naszych rozmów.

Tą nutellą mi narobiłyscie smaka na słodkie. Już wczoraj wieczorek był problem bo nic wieczorem nie mieliśmy a jakoś tak nas na słodkie naszło. Chyba dzisiaj coś upiekę na zapas.
Miłego dnia :)

reklama
Ja wolę forum, jak książki :)
Co do nutelli, to jest stanowczo dla mnie za słodka, wolę zjeść słodkie winogrona lub bitą śmietanę z lodami.
Prawda, jak ma się męża w pobliżu, to wykorzystywać póki można :)
Ja pościeli już nie piorę, szczerze powiem, że został mi niecały miesiąc do wyjazdu, także daruję sobie to pranie i powlekanie.
Pranie to może nie jest problem, ale powlekanie, to jak najbardziej.
Tak samo jak powinnam ogarnąć w mieszkaniu jeszcze zanim się wyprowadzę, bo niedługo utknę z zaspach kurzu, ale jakoś nie mogę się zebrać.
A zapytam jeszcze o taką jedną rzecz (nie na temat!!!).
Co sądzicie o przekuwaniu uszu dziecku?
Ja się zastanawiam, czy by córci nie przekuć, bo już tyle czasu mnie prosi, ale jakoś nie wiem, nie mogę się zebrać.

Ostatnia edycja:
Do góry