naughty&happy
Mama Antoniego :D
i oby tak bylo bo w historii widac ze popisalas troche w kwietniu i potem sie znudzilo, nastepnie zawitalas na listopad, tez sie znudzilo
stad moje stweirdzenie
zreszta wierz mi ze wiele osob pisalo na pocatku, potem nagle po 2-3 m-cach wpadaly z pytaniem czy pamietamy i ze wracaja do pisania i na tym sie konczylo
chcialabym sie choc raz milo zdziwic
Jutrzenko pisałam na listopadzie poniewaz taki termin wyszedł po jednym z usg. Nie znudziło mi się Pracowałam do czerwca, mam małe dziecko i nie miałam czasu na tak częste wizyty, w tym czasie dziewczyny przeniosły się na zamknięty, jak od lipca miałam więcej czasu i wróciłam, to 1 nowy post dziennie tam się pojawiał. Mam nadzieję, ze dość wyczerpująco wytłumaczyłam Ci na czym rzecz polega Kończąc temat, proszę Cię abyś już więcej nie rozliczała mnie z mojego czasu. Jestem tu z pobudek hedonistycznych, a nie z obowiązku, zresztą jak kazda z nas.
MallinowaP, gdzie są jeszcze truskawki??? my pomroziliśmy trochę to będą akurat na zimę jak dopadnie nas ochota :-) teraz z kolei u mnie na tapecie są nektarynki :-)
wenikika, ja bym chyba poszła za radą dziewczyn i porobiła fotki, ale pomysł z jakąś delikatną nitką też wydaje się być ok.
naughty&happy, co to za babka łaciata?? za ciasta dam się w ciąży pokroić ;-):-)
Jutrzenka, a Twój pomysł z drugim okienkiem do odpisywania rewelacja :-) i niby pomyśleć, że taka prosta rzecz a samemu na to wpaść nie sposób hehe :-)
A teraz zmykam położyć synka spać bo już najwyższy czas :-)
rewelka baba! chcesz przepis? To w wątku kulinarnym wpiszę :-) przepis o prababci ciotecznej :-)