paulawawa112
Fanka BB :)
Zauważyłam, że jest tu kilka dziewczyn, które niby są z nami na forum, ale tak szczerze mają nas gdzieś. Wpadają, napiszą co u nich, pochwalą się czymś i tyle. Zero odniesienia do naszych postów, zero pomocy z ich strony, zero jakiegoś zainteresowania, niektóre nawet jak im się zada pytanie to olewają. I tak się zastanawiam po co tu Z NAMI są
Jak rozumiem o mnie mowa, można po imieniu, nie obrażę się.
Może i nic nie wnoszę, ale to, że na jakiś czas zniknę, czy nie piszę, to nie znaczy, że nie czytam, ale to tak na marginesie, bo jak widać, czytam, poza tym kiedyś trzeba odpocząć, a przy dziecku tak aktywnym jak moje, nie zawsze da się wszytko nadrobić
miałam prasować ale jednak jeszcze nie. mama B powiedziała bym jeszcze z tym poczekała. będzie więcej ciuszków to wtedy i w pokoju tez szafkę dla małego się przygotuje. ona jeszcze imienia nie zna.
a to fotka ciuszków a raczej część co mama B kupiła ;D
Zobacz załącznik 490317
Z prasowaniem i układaniem, to faktycznie lepiej poczekać do ostatniego miesiąca, ja tak miałam ze starszą córcią.
Wszytko poukładałam i poprasowałam tak szczerze na około miesiąc przed porodem.
Także leżało i czekało sobie spokojnie, aż mała przyjdzie na świat.
Teraz wszytko na wariackich papierach.
Także też pewnie wszytko na dosłownie ostatnią chwilę będzie przygotowywane.
Narazie mam spakowane w pudło jedno wielkie (inna sprawa, że czeka na przeprowadzkę), ale nawet gdyby jej nie było, to również pewnie ostatniego miesiąca bym przygotowywała dla maluszka, aby było na tzw. świeżo.
Ostatnia edycja: