reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Witam ,doczytałam ogromniaste zaległości.
Widzę ,ża zabezpieczenie kulinarne na czas pobytów szpitalnych ruszyło u Was pełną parą.
Skąd wy macie tyle sił.
Gratuluję udanych zakupów ,
Miłego dnia

reklama
Witam i ja o poranku :-)

Sandy - cieszę się, że znowu jesteś w formie :-)

jak czytam Wasze posty o przygotowaniach - nareszcie czuję się normalnie :-D:-D:-D:-D

Paula.. kilka rzeczy i 2h..:szok: nogi do góry na poduchach teraz leż..

ja w ramach odpoczynku wzięłam skarpetusie i golarkę do ubrań i półleżąc wszystkie ogoliłam.
26 sztuk skarpetek, żadnej pary nie kupiłam wszystkie dostałam.
zrobiłam zdjęcia porównawcze. Te z lewej niegolone..
Zobacz załącznik 490153 Zobacz załącznik 490154
a głodna jestem teraz!!!
Mozarella i pomidorek mnie z lodówki wołają i pokrzywa do popicia.. lecę...

Miona - stajesz się moim guru od szczegółowości :-)

a u nas wczoraj wizyta znajomych udana, wózeczek rozłożony na części i w połowie wyprany się suszy, kolejne elementy dzisiaj wstawię
wygląda fajnie, terakotowo - beżowy, ma tylko jeden feler - uszkodzone hamulce - ale małż będzie coś kombinował w tym temacie :-)

Dzisiaj poza tym lenistwo planuję, a jutro na giełdę po dalszą część mrożonek i składniki na sos marand

Miłego dnia :-)

Dzień dobry wszystkim
NIKOLAA Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU:
Niech ten Jubileusz
Milowym będzie kamieniem.
Czekamy następnych
Z wielkim w sercu
Wzruszeniem.
4697.jpg

Miłego dnia wszystkim

hop hop Mamusie i Brzusie :-)

U nas śniadanko trwa, mam nadzieję, na leniwą niedzielę, aczkolwiek nie wiem, co Antoni na ten pomysł powie :sorry:

Wczoraj przebrałam ubranka po Antosiu i po córce Brata, około 8 worków było :szok: ale powoli dałam radę. Teraz mam za zadanie uporać się z tą górą ubranek. Pojadę po worki próżniowe do makro i popakuje sobie rozmiarami. Ale to moze jutro. W biedronce widziałam lovele, moze jeszcze jest. Antosiowe ubranka juz w "dorosłym" proszku piorę więc muszę coś dla Malestwa zorganizować.

Lecę na all i powoli zbieramy się na powietrze :tak:

Miłego dziewczęta :-)

Ja tylko piszę że dzisiaj jedziemy do wiedźminowa i wracam prawdopodobnie jutro. Mam nadzieję bo po jutrze obchodzimy 2 rocznicę ślubu i nie chcę jej spędzać z rodzicami :no: Ani tą wiedźmą :zawstydzona/y:

Hej dziewczyny, witam z rana.
Ostatnimi czasy stwierdziłam, że niewiele się dzieje w moim życiu.
Dom, spacery, od czasu do czasu zakupy i tak w kółko.
Powinnam się zacząć pakować, bo przecież za niecały miesiąc wyprowadzka, ale szczerze powiem, że nie bardzo wiem jak mam się za to zabrać :/
W sumie ciężko jest spakować rzeczy z mieszkania jak się jeszcze w nim na całego funkcjonuje.
Nie wiem, pewnie znając mnie, to zostanie wszytko na ostatni tydzień przed wyjazdem, bo jakoś na prawdę nie mogę się zebrać.
Zresztą szczerze powiem, że nawet nie wiem za co najpierw i gdzie miałabym to stawiać wszytko :/
Sąsiedzi wystawiają niby na klatkę, ale ja mam taką kochaną sąsiadkę, że nie pozwoliła, bo stwierdziła, że jej śmietnika na kletce tak jak ci na dole nie będę robić.
Głupie babsko.
Powinna zrozumieć, w sumie za miesiąc będzie miała nareszcie swój upragniony spokój.

Wczoraj byłyśmy także w odwiedzinach u mojej babci.
Nie wiem czemu, ale jak tylko Lena się z nią spotka, to dostaje małpiego rozumu, co doprowadza mnie do szału :/
Także zamiast docenić to, że dane mi jest mieć jeszcze babcię i to jak bardzo kochaną, ja dostaję szału i niestety zamiast cieszyć się wizytą u niej, to zwykle dochodzi do sprzeczek, bo przecież babcia na wszytko pozwala swojej prawnuczce tak, jak to pozwalała wiele lat temu wnuczce.
Tylko tak na prawdę nie biorę pod uwagę, że już niedługo nie będę miała z rodziną stałego kontaktu zanim nie zamontujemy sobie takiego telefon, który byłby na polski numer, czyli pewnie voipowego, ale za nim to nastąpi, to jednak trochę upłynie.

Heh, ciężko mi sobie wogóle wyobrazić, że w nowym mieszkaniu nie będzie na początku tv, nie będzie neta, telefonu.
Jejku, normalnie zwariować tam będzie można :/
Przecież ja bez tego to jak bez ręki jestem :/
A jak mój mąż będzie załatwiał tak wszytko jak załatwia właśnie mieszkanie, to może za pare lat będziemy mieli normalne mieszkanie :/

Dzisiaj ma także przyjść pani, która jest zainteresowana meblami pokojowymi.
Ciekawa jestem, czy przyjdzie.
Wczoraj była bardzo zdecydowana, także pożyjemy, zobaczymy.
Jakby je wzięła, to miałabym już i meble z sypialni z głowy.
Zostałoby jeszcze pare, ale to już mniejsza ilość, niż teraz mam.
Także może nawet uda mi się w całości posprzedawać mieszkanie, kto wie :)

Dzisiaj pewnie po jej wizycie skorzystamy i wyjdziemy gdzieś na spacerek, bo nie jest za gorąco, słonko ładnie świeci, także szkoda nie skorzystać z ładnej pogody, zwłaszcza, że nie ma tych pioruńskich upałów, które były do tej pory.
Także będę korzystać póki starczy mi sił.
Na szczęście obiad mam, bo babcia dała wałówkę, także nie muszę stać przy kuchni i wojować z garnkami.

reklama
witam niedzielnie.

dziś będę odpoczywac a poza tym będę prasować ciuszki.
B mama kupiła kilka ciuszków w lumpiku i wyprała.

nikolaa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Do góry