bardzo duża. i to nawet nie jedna, a trzy. jedna obecnie pod wynajmem na wakacje. druga też typowe letnisko, a trzecia z domem jednorodzinnym takim całorocznym. rodzice w zeszłym roku skończyli stawiać, bo zamierzają wybyć z Warszawy jak już przejdą na emeryturę.A duża działka?? Zobacz załącznik 487204
azorek przecież jesteśmy tutaj żeby sobie poprawiać humory, prawda?
pójdziesz do piekła za to kuszenie biednych ciężarówek!Za to skoro mam nowe śliczne spodenki i nie muszę już marudzić na swój coraz większy rozmiar, wciągnęłam na obiad pierogi ruskie ze skwarkami i sałatką z pomidorów, a teraz się dobijam mrożoną kawą. Z bitą śmietaną, a jak! A w kuchni dochodzi zupka wiśniowa:-)
Wyprawa do IKEI doszła do skutku. Oczywiście musiałam obiecać, że jak tylko dotrzemy na miejsce to zjemy. No więc Luby wciągnął klopsiki, a ja łososia z brokułami, ale bez tego okropnego sosu.
Udało nam się kupić komodę, o taką
MALM Komoda, 6 szuflad - okl brzoz/lustro - IKEA
I tak już wchodzi na styk do tej naszej sypialni, ale bez niej nie dałoby rady. Nie wiem jak mogłam kupić tyle rzeczy dla tak małego człowieka
A teraz zamierzam leżeć i odpoczywać czyli będę robić dokładnie to co robiłam przez ostatnie dni.