reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

M mi wczoraj mówił ze Ronaldo ma wsuwki we włosach powpinane co by mu się fryzura nie zespóła podczas meczu:eek::szok:, nie wiem czy wierzyć:-D

Jutrzenka u mnie z autkiem podobnie, tylko Hania czasem mówi ze taty auto bo ma klimę;-)

reklama
Sandy ty faktycznie jak robomama:-D ja bym chyba na autopilocie musiała o takiej godzinie chodzić.
Ptyśka, Sonkaa no pochmurnie a ja sie dzisiaj chce wybrać do tego TESCO:tak:
A i Ptyśka fajnie będzie jak uda się Wam kupić mieszkanko w B-B, a myślicie już o jakieś lokalizacji?

Co do meczu nie ogladałam poszłam sie pastwić nad swoją ścianą i jeszcze parę maźnieć i moje dzieło uznam za oficjalnie zakończone:tak:

My również myślelismy o oplu zafirze ale w koncu wyszłedł nam opel omega. Jak na mój gust za długi on jest i nie lubię nim jeździć, wolę moją małą mydelniczkę - fiacika :-D
ja natomiast uwielbiam duże samochody. Rodzice mieli VW Transporter bardzo wygodnie mi się jeździło. W firmie jeździłam Citroenem Jumperem przedłużanym.. taki dostawczy do 3,5t. Wszystkie bajery miał więc jednym palcem się kierowało. A prywatnie mam Fiata Panda od 8 Lat (z salonu) jakieś bieżące serwisy się robi i jeździ. Uwielbiam moją panderozę bo wszędzie się zmieści, chociaż Jumperem tez nie miałam problemu :)
Teraz marzy mi się Chrysler Grand Voyager..

Mina domyślam się, ze cieszysz się, ze nie bedziesz musiała rano wstawać i z synkiem do przedszkola drałować? bedziecie mogli teraz 2 m-ce być razem :tak:
Kaj chodził do szkolnej zerówki, na 4h dziennie na 2 zmiany jeden tydzień na 8 i kolejny na 12.45.
I tak razem sobie siedzimy od grudnia w domku..
we wrześniu ponownie idzie do zerówki, którą mam za płotem więc kiedy będę Kaja odprowadzać to małą będę w chuście nosiła bo mam BebeLulu jeszcze po Kaju

chodzę spać o 23 ,i jestem już 4.30 ,najpóźniej 5 rano wyspana.

jeszcze małe zakupy na wyjazd dla mnie--bo trykotki za małe w biuściea myślalam ,że biust wróci po niepowodzeniu do normalnych rozmiarów ,ale nie wrócił.
Podziwiam za to wstawanie, chociaż jak musiałam to tez tak wstawałam bez problemu.
A biust to chyba dobrze że został w większym rozmiarze?
:-D

Ooo, to historyczna chwila dla synka, udanej zabawy życzę:-)
dziękuję.. ta historyczna chwila powtórzy się jeszcze raz w przyszłym roku :-)

Mina29 miłego imprezowego dnia ;-)
dziękuję.. najbardziej to Kaj imprezuje bo ma wakacje i może grać na PS3 ile chce.. ostatni na tapecie tylko Little Big Planet 2.. na spacer na razie z nim nie pójdę bo za oknem piekarnik

,kupiłam prezenciki dla dzieci mojej kuzynki i znajomej dla chłopca i dziewczynki:-D
co to za prezenciki?dawaj fotki!

witam i ja:-) Sandy jestes niezmordowana spisz tyle co napoleon hehe
anc dobrze ze same dobre wiesci:tak:oby tak do konca :tak::-)

ja dzis kiepski dzien mam jakos mam dolek znowu....wczoraj nam dali kase za sailek meza ale nic sie niezgadza....czekamy az list przysla z wyjasnieniem ile czego zaplacili i za jaki okres czasu to jest kasa bo wplynelo za malo jakos. minelo juz 5 tyg oni policzyli wniosek od 25 maja a bezrobotny jest od 15 maja....teraz maja 2 tyg zeby rozpatrzyc jego wniosek o oddanie kasy za czas 15-25 maj:no: grunt ze cos wplynelo i rachunki zaplacilam wiec ufffff
maz wlasnie poszedl na kolejna juz rozmowe o prace...jakos sie nie nastawiam na nic bo srednio co drugi dzien na rozmowy chodzi i jak do tej pory nic z tego nie wyniklo:-(

witam i ja:-) Sandy jestes niezmordowana spisz tyle co napoleon hehe
anc dobrze ze same dobre wiesci:tak:oby tak do konca :tak::-)

ja dzis kiepski dzien mam jakos mam dolek znowu....wczoraj nam dali kase za sailek meza ale nic sie niezgadza....czekamy az list przysla z wyjasnieniem ile czego zaplacili i za jaki okres czasu to jest kasa bo wplynelo za malo jakos. minelo juz 5 tyg oni policzyli wniosek od 25 maja a bezrobotny jest od 15 maja....teraz maja 2 tyg zeby rozpatrzyc jego wniosek o oddanie kasy za czas 15-25 maj:no: grunt ze cos wplynelo i rachunki zaplacilam wiec ufffff
maz wlasnie poszedl na kolejna juz rozmowe o prace...jakos sie nie nastawiam na nic bo srednio co drugi dzien na rozmowy chodzi i jak do tej pory nic z tego nie wyniklo:-(

Azorek wiesz jak to jest treba być dobrej myśli. Ja za każdym razem cierpnę jak mężowi mówią, że w pracy kolejny kryzys. Dobrze, że przynajmniej jest bardzo potrzebny choć przez kasę to ja cierpię bo sama jestem cały tydzień:tak:

To wstawanie zostało z pracy w szpitalu ,chcąc dojechać na 6.45 mmusiałam jeździć trzema autobusami ,i chcąc zdążyć pierwszy był już.31,jak potem dorobiłam się autka to już było lepiej bo w 30 minut w pracy,potem 3 miesiące bez auta ,bo go ukradli z terenu szpitala-a ubezpieczyciel zwlekał z wypłatą odszkodowania.
Ukradli mi je na nocnym dyżurze i policjanci kazali jechac zgłosić kradzież na komendę -po wielkiej aferze -sami przyjechali na oddział-gdyby byli zaraz to auto wpadło by na blokadzie ,na ale cóż nasza biurokracja

anć - super, że rocznicowy dzionek udany
nikola - wytrwałości w dalszym poszukiwaniu bryki marzeń
sandy - ja również jestem pełna podziwu, skad ty bierzesz tyle energii życiowej kobieto:szok:
jutrzenka - ten tekst z podbródkiem i szyjka wymiataZobacz załącznik 478762
mina - dzieciaki z tymi gierkami szaleją, moi siostrzeńcy najbardziej z wakacji cieszy się dlatego że będą mogli dłużej grać na ps3, ale z nimi to masakra bo siostra musi ich siła na dwór wypędzać by poszli np. na rowerze pojeździć (kiedyś to było odwrotnie, rodzice mnie mogli nas do domu zagnać wieczorem) no ale takie czasy widać przyszły:-) zresztą nie tylko dzieci tak pochłaniają gierki, moje Szczęście Rodzinne jak już ma jakąś chwile wolna i dosiądzie do swego x-boxa to tez poczucie rzeczywistości traci - duże dziecko:-D:-D:-D

Zbieram się powoli, dziś robię drugie podejście do kardiologa, może dziś się uda, muszę sprawdzić czy z moją "pompką" wszystko oki, choć już stres mnie łapie:eek::eek::eek:

Mina chętnie bym wrzuciła ale nie mam tu odpowiedniego sprzętu ale jak wróce do domku to wam wszystko powklejam łącznie z moim brzuszkiem na laptopie mam tylko kilka fotek synka.
Ja zrobiłam prawko w marcu :tak:wcześniej auto miałam i tylko szoferów zmieniałam:tak: a jak prawko dostałam to w kwietniu się autko popsuło ,pasek poszedł załatwił głowice i 2300 poszło się paś. ja tez mam roverka i pali nieżle.Mąż wziął na raty x5 i teraz sobie spłaca:crazy:
Musa &&&& za wizyte.

reklama
Mnie się dobrze jeździlo peguotem206 ,potem półrocznego zmienilśmy na obecne-chevroleta Lacetti,kombik ,dośc pojemny ,a marzy mi się orlando ,ale na razie zostaje taki jak jest,R jeździ teraz oplem do października ,potem będzie miał skodę :-)

Do góry