jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Nikola a jakiego auta szukacie, macie jakies upatrzone marki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi [nie bede wszystkich cytowac bo sensu nie ma ]Emotion nie martw sie waga. Czytalam ze osoby z wieksza waga miewaja mniejszy przyrost w ciazy i moze to dlatego. A zmienilas sposob odzywiania?
Lekarz mi mówił, że mogą świadczyć o skracającej się szyjce. Zawsze mi sprawdza sondą czynność szyjki i palpitacyjnie.
Oj dziewczyny to też napewno jest tak, że nie kazde kłucie o tym świadczy i nie zawsze tak pewnie jest...nie kazdy ból można rozpoznac, w ciąży to ciągle coś kłuje i napina się-ja przynajmniej tak mam, ale zawsze trzeba o tym mowic lekarzowi. Ja biorę leki na receptę ale dodatkowo mogę brać wspomagająco buscopan-on jest bez recepty, dobry jest i bezpieczny w ciąży, można go brać. Warto mieć w apteczce, jest rozkurczowy. Może emotion kup sobie i jak cię taki ból najdzie to weż sobie i jakoś doczekasz do wizyty.
No to obie wizytujemy w poniedziałek:-) na pewno wszystko jest dobrze, poprostu jest spokojne, jak się narodzi może będziesz zadowolona, że nie daje popalić :-). Moje maleństwo jest bardzo żywiołowe, wczoraj jak się kąpałam to cały brzuch mi latal tak szalało, aż męża wołałam żeby popatrzył, a za to zaciska nóżki i nie chce pokazać czy jest dziewczynką czy chłopcem i nadal nie wiemy:-( chyba ma charakterek po mamie mały złośnik/ca ;-)
jutrzenka - to dobry sposób na wczorajszy mecz, tym bardziej że bezbramkowy.. ja poszłam czytać i spać, bo nie mogłam patrzeć na tę beksę (ronaldo ma od wielu lat u mnie taki przydomek )A Bablyss jeszcze mialam Cie zapytac i zapomnialam. Jak sie ma Twoja ciąża do Twojego suwaczka z owulacją
a ja ogladam bokiem i jednoczsnie gram w Mahjong i poczytuje forum