reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
Aguga dzieki ze pytasz. Dzis juz ok, maly biega, broi. Gardlo czerwone jeszcze ale bez czopow na szczescie i goraczki tez juz nie ma.
I co z tym kleszczem, bylas na izbie zeby Ci wyjeli. Ja sie panicznie ich boje i dlatego nie lubie spacerow po lesie. sama bym sobie w zyciu nie wyjelam
a kto Ci taki super prezent sprawil??

Paula tak nosze.
Najpierw Kuba mnie bez narysowal a potem R wrocil i sie pyta gdzie mama ma okulary wiec mi dorysowal :-D

Jutrzenka, rysunek cudowny. Ja uwielbiam takie dzieła dzieci, wszystkie są wyjątkowe a szczególnie jak rysują je nasze dzieci :-)

Aguga, super, że dostałaś taką paczkę i ile od razu w kieszeni więcej :-)

A my zmykamy wykąpać się i kładę Olusia spać.

Oj Jutrzenka mistrzowski rysunek no i niezłe masz gogle:-D
Ptyśka ja jestem za dziewczynamim nie ma się co obwiniać:no:
Za mną chodzi jakieś ciasto ale jakoś nie chciało mi się lecieć po składniki.
Dzisiaj na wieczór pokłóciłam się z mężem nie uwierzycie o co:no: O pedałowanie na orbitreku powiedziałam tylko, że jego pedałowanie byłby wydajniejsze jakby pedałował wolniej, a dłużej i oczywiście królewicz się obraził. Już się nie odzywam może pedałować ile chce i jak chce:crazy:

Maleństwo to w dodatku twoja siostra :-( przykro mi również :-(

Wiecie jak to jest człowiek niby wie że nie jego wina i tak dalej ale w głębi duszy jak sie dzieje coś tak okropnego to nie da się nie pomyśleć chociaż przez chwilke "a może to przeze mnie nie trzeba było się wadzić " itd itp...

Jutrzenka fajnie dostać taką namalowaną rodzinkę od własnego dziecka :tak:

Ten blok czekoladowy to bym chętnie zjadła na poprawę humoru ale staram się ograniczać słodkie do minimum żeby nie mieć toaletowych nieprzyjemności :sorry2:

Ptyśka nie mozesz się obwiniać ,dziewczyny dobrze Ci radzą . Bardzo wspólczuje bratu ale mam nadzieję że się doczekaja upragnionego maleństwa.

Jutrzenka zdolniacha z Twojego synusia,obrazki urocze!

Sonka ale robisz smaka .Ja nawet zapisałam ten przepis na blok ale niestety na razie nie robie bo mam straszna zgagę po słodyczach .

Maleństwo co do streetcomu to jestem tam juz pewnie ze dwa lata. Super sprawa,wypełniasz ankiety i logujesz się .Co jakis czas pojawiają się tam produkty do próbowania i testowania wśród znajomych. Całkowicie za darmo dostajesz pake z tymi produktami i Twoim obowiazkiem jest wybróbowanie produktu ,rozdanie znajomym i raportowanie opini. Tyle. Ja juz brałam udział w wielu kampaniach min, pampersów,kaszek nestle,mleka bebiko,warzylionu ,farb do włosów,. Dzis dostałam paczke z nowymi odswierzaczami Ambi Pur:)

Jutrzenka piękne portrety synek wykonał.Mój synuś też mnie namalował i sobie zostawiłam na pamiątkę :biggrin2:
Kleszcz jeszcze dobrze się nie wgryzł i wyciągnęłam go całego ,przemyłam miejsce i nie ma śladu.
Mimii oj bardzo duże odciążenie z tymi ubrankami.
Nikamo ,a ile osób gdzieś musi testować?Mogę rodzinkę zapraszać?Jakąś umowę się podpisuje? Ciekawe to i zastanawiam się czy nie zalogować się

Ostatnia edycja:
jutrzenka - super te obrazki, mamusia nawet dysponuje uszami :-), śliczna uśmiechnięta rodzinka :-)

mi Majka wczoraj zrobiła laurkę i napisała "pozdrawiam, życzę, żeby Michałek był zdrowy i miał ręce i nogi" - myślałam, że spadnę z krzesła :-)

ja juz zmykam spać, bo nockę mam w plecy przez dzisiejszą wizytę , jutro czereśniobranie na kompoty, dobranoc

reklama
Kasiorzyca, moje gratulacje :-)

Sonkaa, życzenia córy i mnie rozbroiły :-) świetne :-)

Ja też już zmykam, więc życzę Wam spokojnych i kolorowych snów :-):-):-)

Do góry