reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Witajcie.
A u nas leje ,więc będę dziś szaleć w domu
,dla wtajemniczonych -cudu nie będzieć
Majka ma dziś egzamin,Ala złośliwa jak tatuś ,więc musze się wyżyć na porządkach.
Miłego dnia ,powodzenia na planowych wizytkach

reklama
Witam si e o poranku, oczywiście spać nie mogę, bo dziś wizyta o 8.20. Jeszcze chwila i zacznę budzić rodzinę.

Zapomniałam powiedzieć, że śniła mi się Sonkaa dziś, która poradziła mi zroić dla Hani korale z suszonej żurawiny bo by Hanie kaszel nie męczył...

kaka - ale mi miło, że starałam się być we śnie przydatna, choć wątpię, czy skuteczna :-)

Sandy - w takim razie trzymam kciuki za lipiec (przed przerwą ) :-)

Sonkaa może to jakaś medycyna alternatywna?:-D

Sandy niedługo wakacje to trochę odpcziesz od szkolnego stresu i moe wtedy cuda będą miały miejsce.

Sandy &&& za wakacje
ja również wyżywam się w porządkach jak mnie wpieni cóś lub któś

Witam z poniedziałku. ja od 7 nie śpię bo oczywiście młot pneumatyczny za oknem.
Jutro jadę z zerówkami do ZOO i szczerze powiem nie chce mi się okrutnie.
Zaraz zrobię sobie kawkę i wciągnę resztę oponek bo już w misce dawno dno widać..
Miłego dnia

Witam si e o poranku, oczywiście spać nie mogę, bo dziś wizyta o 8.20. Jeszcze chwila i zacznę budzić rodzinę.
Sandy - w takim razie trzymam kciuki za lipiec (przed przerwą ) :-)

Sonkaa trzymam kciuki za wizytę, żeby Michaś pokazał sie w całej okazałości ;-)
Sandy next time bedzie lepiej - też zaciskam kciuki!

a ja wczoraj cały dzien leniuchowałam w domu, z łóżka na kanape sie przemieszczałam.. ale wybrałam juz w sumie pralkę, Bosch to chyba dobra firma, a Mina rzeczywiście ten Hoover to dość droga imprezka :baffled: teraz tyle tych programów i opcji ze ciezko sie połapać, ale faktycznie opóźniony start, krótkie pranie czy automatyczny dobór wody dot. płukania jest super rozwiązaniem.

ja juz w pracy od 30min, w KRK chłodniej na szczęście :tak:

Sonkaa trzymam kciuki za wizytę, żeby Michaś pokazał sie w całej okazałości ;-)
Sandy next time bedzie lepiej - też zaciskam kciuki!

a ja wczoraj cały dzien leniuchowałam w domu, z łóżka na kanape sie przemieszczałam.. ale wybrałam juz w sumie pralkę, Bosch to chyba dobra firma, a Mina rzeczywiście ten Hoover to dość droga imprezka :baffled: teraz tyle tych programów i opcji ze ciezko sie połapać, ale faktycznie opóźniony start, krótkie pranie czy automatyczny dobór wody dot. płukania jest super rozwiązaniem.

ja juz w pracy od 30min, w KRK chłodniej na szczęście :tak:
Sandy no to byle do wakacji;-)
Sonka oj niecierpliwcu:-)
Majeczka ja dałam za pralkę 1500 zł z dodatkową gwarancją na 5 lat i te funkcje pt dobór wody do prania również mam a inna marka. Musisz sobie po prostu dobrać pralkę pod siebie.

to było 2 lata temu.. widze że teraz te pralki są o ok 200 - 300zł droższe
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja mam model hoover 6143ZD
aż poszłam zmierzyć.. mam 40cm głęboka..

Kurcze fajna bo zgrabniutka a mój się uparł na tą normalnych wymiarów i teraz jakieś 10 cm przydałoby się ją przypiłować:crazy::crazy:
Ja po kolejnej nieudanej nocy. Śnił mi się ślub mojego ukochanego a ja taka bidulka pod kościołem stałam i po cichutku wycierałam łzy. Matko nie dośc że normalnie książki mogę pisać o swoich snach to teraz w ciaży biję rekordy.:tak: No i skurcze mnie nagminnie łapią pomimo zażywanego magnezu:baffled: Dzisiaj zwijałam się z bólu jakieś 10 min zanim udało mi sie wstać.

reklama
Do góry