reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Witajcie.
A u nas leje ,więc będę dziś szaleć w domu
,dla wtajemniczonych -cudu nie będzieć
Majka ma dziś egzamin,Ala złośliwa jak tatuś ,więc musze się wyżyć na porządkach.
Miłego dnia ,powodzenia na planowych wizytkach

reklama
Witam si e o poranku, oczywiście spać nie mogę, bo dziś wizyta o 8.20. Jeszcze chwila i zacznę budzić rodzinę.

Zapomniałam powiedzieć, że śniła mi się Sonkaa dziś, która poradziła mi zroić dla Hani korale z suszonej żurawiny bo by Hanie kaszel nie męczył...

kaka - ale mi miło, że starałam się być we śnie przydatna, choć wątpię, czy skuteczna :-)

Sandy - w takim razie trzymam kciuki za lipiec (przed przerwą ) :-)

Sonkaa może to jakaś medycyna alternatywna?:-D

Sandy niedługo wakacje to trochę odpcziesz od szkolnego stresu i moe wtedy cuda będą miały miejsce.

Sandy &&& za wakacje
ja również wyżywam się w porządkach jak mnie wpieni cóś lub któś

Witam z poniedziałku. ja od 7 nie śpię bo oczywiście młot pneumatyczny za oknem.
Jutro jadę z zerówkami do ZOO i szczerze powiem nie chce mi się okrutnie.
Zaraz zrobię sobie kawkę i wciągnę resztę oponek bo już w misce dawno dno widać..
Miłego dnia

Witam si e o poranku, oczywiście spać nie mogę, bo dziś wizyta o 8.20. Jeszcze chwila i zacznę budzić rodzinę.
Sandy - w takim razie trzymam kciuki za lipiec (przed przerwą ) :-)

Sonkaa trzymam kciuki za wizytę, żeby Michaś pokazał sie w całej okazałości ;-)
Sandy next time bedzie lepiej - też zaciskam kciuki!

a ja wczoraj cały dzien leniuchowałam w domu, z łóżka na kanape sie przemieszczałam.. ale wybrałam juz w sumie pralkę, Bosch to chyba dobra firma, a Mina rzeczywiście ten Hoover to dość droga imprezka :baffled: teraz tyle tych programów i opcji ze ciezko sie połapać, ale faktycznie opóźniony start, krótkie pranie czy automatyczny dobór wody dot. płukania jest super rozwiązaniem.

ja juz w pracy od 30min, w KRK chłodniej na szczęście :tak:

Sonkaa trzymam kciuki za wizytę, żeby Michaś pokazał sie w całej okazałości ;-)
Sandy next time bedzie lepiej - też zaciskam kciuki!

a ja wczoraj cały dzien leniuchowałam w domu, z łóżka na kanape sie przemieszczałam.. ale wybrałam juz w sumie pralkę, Bosch to chyba dobra firma, a Mina rzeczywiście ten Hoover to dość droga imprezka :baffled: teraz tyle tych programów i opcji ze ciezko sie połapać, ale faktycznie opóźniony start, krótkie pranie czy automatyczny dobór wody dot. płukania jest super rozwiązaniem.

ja juz w pracy od 30min, w KRK chłodniej na szczęście :tak:
Sandy no to byle do wakacji;-)
Sonka oj niecierpliwcu:-)
Majeczka ja dałam za pralkę 1500 zł z dodatkową gwarancją na 5 lat i te funkcje pt dobór wody do prania również mam a inna marka. Musisz sobie po prostu dobrać pralkę pod siebie.

to było 2 lata temu.. widze że teraz te pralki są o ok 200 - 300zł droższe
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja mam model hoover 6143ZD
aż poszłam zmierzyć.. mam 40cm głęboka..

Kurcze fajna bo zgrabniutka a mój się uparł na tą normalnych wymiarów i teraz jakieś 10 cm przydałoby się ją przypiłować:crazy::crazy:
Ja po kolejnej nieudanej nocy. Śnił mi się ślub mojego ukochanego a ja taka bidulka pod kościołem stałam i po cichutku wycierałam łzy. Matko nie dośc że normalnie książki mogę pisać o swoich snach to teraz w ciaży biję rekordy.:tak: No i skurcze mnie nagminnie łapią pomimo zażywanego magnezu:baffled: Dzisiaj zwijałam się z bólu jakieś 10 min zanim udało mi sie wstać.

reklama
Do góry