reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Wietrze dom ,bo dostałam paczkę z www.streetcom.pl
Sąsiadki wybierały darmowe odświeżacze ambi pur do testowania ,więc mam teraz zapachy jak w drogerii.
polecam stronkę można testować gratisy różnego typu.

Dziś mam naleśniki i barszczyk ukraiński
Co do pralek nie polecam otwieranych od góry -mojego whirlpool-a rozerwało i zrobił mi demolkę w łazieńce

Ostatnia edycja:
reklama
Sandy, jak to rozerwało:szok:? Dużo szkód narobił? Ja bym w zeszłym tygodniu też rozwaliła pralkę, bo prałam poduszkę, zbiła się w jedną kulkę i pralka mi prawie na wannę wlazła... A huku było... Na szczęście nic się jej nie stało.

Ja mam pralkę polara ładowaną od góry. Użytkuję ją juz 8 lat i odpukać...niestety w mojej łazience tylko taka pralka się wmieści.

Musa, super, że już większość wyprawki pozałatwialiście. Ja swojego w wolnej chwili też muszę wyciągnąć bo ciągle brakuje nam duużo rzeczy ehh.

Netika, to dużo zdrówka dla synka. I kciuki za glukozę &&&

Ja Olusia odbiorę dzisiaj wcześniej bo nudzi mi się w domu :-)

Musa, najlepsze podsumowanie Twojego męża z tymi hormonami! :-D ale wazne ze nic sie nie stało
co do wyprawki, my wciąż nic nie mamy... kiedys sie za to moze zabiore :zawstydzona/y:
odnośnie pralki - u mnie tylko taka od frontu otwierana - szkoda mi miejsca, a na niej zawsze cos postawie

hej

no i znowu po cieple. Po nocnej burzy wieje i pochmurno
o matko ale mamy lato :no:

Paula super ciasteczka !!

Sandy :-(, to kciuki dalej

Mina to malo za tą pralke zaplacilas, moja byla drozsza a nie ma doboru wody

Mamba wspolczuje, mnie woczrja raz skurcz w stope zlapal ale tak to mnie nie mecza

Patrycja ojej wspolczuje. Zdrowka zycze dla tescia i taty

Krak to super ze wyjazd i zakupy udane. I witaj z powrotem

Netika wspolczuje, zdrowka dla synka

to tyle bo mi bateria pada

Hej hej:)

Witam po weekendowo.:)

Sonka kciuki zacisniete!
Sandy mam nadzieje że cud wydarzy się w przyszłym miesiącu!!! Tez jestem w streetcomie i właśnie czekam dzis na kuriera z odświerzaczami:) :)
Krak super ze wakacje udane i zakupy zrobione:)

U nas weekend tez w podróżach ,dziś leje od rana więc siedzimy w domku i leniu****emy.Jutro ide na morfologie i odczyn coombsa a 2.07 mam wizyte i juz się nie moge doczekać co u malutkiej słychac. Jeszcze wczoraj spotkałam kolezanke której córeczka w 8 miesiącu okazała się synkiem a tu zakupy poczynione!!! dlatego stwierdziłysmy że jesli u mnie dalej mieszka dziewczynka to zrobimy wymianę ciuszków:)

Tez na obiadem ma spagetti i duzo kompociku i koktajli owocowych od których się uzleżniłam. Teraz porzeczka czerwona jest na tapecie-uwielbiam!!

Jestem już po wizycie, relacja w stosownym wątku zaraz będzie :-)

Hejka

Ja wpadam na chwile tylko się przywitać :tak:
Nareszcie skończyl się tamten koszmarny tydzień :baffled: Dzisiaj tylko leże i odpoczywam.
Wczoraj jakiś pech nas dopadł, teściu imieniny i urodziny (50 lat ) spędza w szpitalu :baffled: mój ojciec zlamał sobie nogę w dwóch miejscach i krwiak mu się zrobil, normalnie masakra jakaś.
Mlody w przedszkolu a ja ogarnę chałupkę troche i leże caly dzień.
Miłego dnia życzę :tak:

zdrówka dla taty i teścia, wypoczywaj jak najwięcej, bo się pewnie bidulo nastresowałaś

krak - super, że urlop sie udał no i zakupy też, również czekam na fotki :-)

A ja zaczynam tydzień intensywnie - dziś pierwsze zajęcia w szkole rodzenia a jutro z rana glukoza:baffled: i reszta badań. Na szczęście z obiadem chociaż męczyć się nie muszę, bo mamusia moja kochana dała mi wczoraj cały gar pysznych gołąbków:-)

życzę ciekawych zajęć w szkole rodzenia no i && za dobre zniesienie glukozy i oczywiście za wyniki :-)

Dzień dobry!

Mam dziś Szymusia w domku, bo go w końcu rozłożyło. Katar (walczę jak mogę z nim, bo boję się o uszy...), okropny kaszel... na szczęście nie ma gorączki. Odwiedzamy naszą panią pediatrę bo już na pewno się za nami strasznie stęskniła:-D

Glukozę też zaliczam jutro:baffled:

zdrówka dla synka i &&& za glukozę

Przez cały weekend nie zaglądałam, ale miałam męża pierwszy raz od nie pamiętam kiedy w weekend w domku wiec musiałam to wykorzystać, od jakiegoś czasu w bezsenne noce zamartwiam się co będzie gdy nie daj bóg szybciej wyląduje w szpitalu a brakuje mi jeszcze tylu rzeczy dla Juniora wiec mąż by przynajmniej jednego zmartwienia mi oszczędzić "zarządził wyprawę po wyprawkę" - kupiliśmy prawie wszystko czego brakowało nie ma tylko albo aż pościeli i wózka, ale spoko jest łóżeczko i wszystko inne wiec damy radę, wszystko od razu zawieźliśmy do rodziców - mają duży dom wiec narazie u nich wszystko składuję, do siebie po remoncie przywiozę i obiecuje że wkleję dokumentację fotograficzna w odpowiednim wątku.
W niedzielę już spokojniej świętowaliśmy 12:szok: rocznicę "bycia razem" za tydzień natomiast 6 rocznica ślubu a pomysłu na prezent dla męża nadal brak:zawstydzona/y:

Dziewczyny piszecie o tym rozciąganiu brzucha - też tak mami własnie najgorzej jak się kładę po bokach, muszę mieć zawsze coś pod brzuch podłożone inaczej nie zasnę, myślę że teraz przydałby mi się ten rogal do spania i zastanawiam się czy nie zainwestować:confused:
gratuluję zakupów no i oczywiście Waszych rocznic :-)

co do paralek - mam gorenje na częściach Bosha i odpukać od 13-tu lat pierze i nic się nie dzieje :-)

reklama
Naszą pierwszą pralką była FRANIA:-D, M wniósł do małżeństwa z kawalerskich czasów. Potem się teściowa zlitowała i dostaliśmy automat heheh

Do góry