reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Wietrze dom ,bo dostałam paczkę z www.streetcom.pl
Sąsiadki wybierały darmowe odświeżacze ambi pur do testowania ,więc mam teraz zapachy jak w drogerii.
polecam stronkę można testować gratisy różnego typu.

Dziś mam naleśniki i barszczyk ukraiński
Co do pralek nie polecam otwieranych od góry -mojego whirlpool-a rozerwało i zrobił mi demolkę w łazieńce

Ostatnia edycja:
reklama
Sandy, jak to rozerwało:szok:? Dużo szkód narobił? Ja bym w zeszłym tygodniu też rozwaliła pralkę, bo prałam poduszkę, zbiła się w jedną kulkę i pralka mi prawie na wannę wlazła... A huku było... Na szczęście nic się jej nie stało.

Ja mam pralkę polara ładowaną od góry. Użytkuję ją juz 8 lat i odpukać...niestety w mojej łazience tylko taka pralka się wmieści.

Musa, super, że już większość wyprawki pozałatwialiście. Ja swojego w wolnej chwili też muszę wyciągnąć bo ciągle brakuje nam duużo rzeczy ehh.

Netika, to dużo zdrówka dla synka. I kciuki za glukozę &&&

Ja Olusia odbiorę dzisiaj wcześniej bo nudzi mi się w domu :-)

Musa, najlepsze podsumowanie Twojego męża z tymi hormonami! :-D ale wazne ze nic sie nie stało
co do wyprawki, my wciąż nic nie mamy... kiedys sie za to moze zabiore :zawstydzona/y:
odnośnie pralki - u mnie tylko taka od frontu otwierana - szkoda mi miejsca, a na niej zawsze cos postawie

hej

no i znowu po cieple. Po nocnej burzy wieje i pochmurno
o matko ale mamy lato :no:

Paula super ciasteczka !!

Sandy :-(, to kciuki dalej

Mina to malo za tą pralke zaplacilas, moja byla drozsza a nie ma doboru wody

Mamba wspolczuje, mnie woczrja raz skurcz w stope zlapal ale tak to mnie nie mecza

Patrycja ojej wspolczuje. Zdrowka zycze dla tescia i taty

Krak to super ze wyjazd i zakupy udane. I witaj z powrotem

Netika wspolczuje, zdrowka dla synka

to tyle bo mi bateria pada

Hej hej:)

Witam po weekendowo.:)

Sonka kciuki zacisniete!
Sandy mam nadzieje że cud wydarzy się w przyszłym miesiącu!!! Tez jestem w streetcomie i właśnie czekam dzis na kuriera z odświerzaczami:) :)
Krak super ze wakacje udane i zakupy zrobione:)

U nas weekend tez w podróżach ,dziś leje od rana więc siedzimy w domku i leniu****emy.Jutro ide na morfologie i odczyn coombsa a 2.07 mam wizyte i juz się nie moge doczekać co u malutkiej słychac. Jeszcze wczoraj spotkałam kolezanke której córeczka w 8 miesiącu okazała się synkiem a tu zakupy poczynione!!! dlatego stwierdziłysmy że jesli u mnie dalej mieszka dziewczynka to zrobimy wymianę ciuszków:)

Tez na obiadem ma spagetti i duzo kompociku i koktajli owocowych od których się uzleżniłam. Teraz porzeczka czerwona jest na tapecie-uwielbiam!!

Jestem już po wizycie, relacja w stosownym wątku zaraz będzie :-)

Hejka

Ja wpadam na chwile tylko się przywitać :tak:
Nareszcie skończyl się tamten koszmarny tydzień :baffled: Dzisiaj tylko leże i odpoczywam.
Wczoraj jakiś pech nas dopadł, teściu imieniny i urodziny (50 lat ) spędza w szpitalu :baffled: mój ojciec zlamał sobie nogę w dwóch miejscach i krwiak mu się zrobil, normalnie masakra jakaś.
Mlody w przedszkolu a ja ogarnę chałupkę troche i leże caly dzień.
Miłego dnia życzę :tak:

zdrówka dla taty i teścia, wypoczywaj jak najwięcej, bo się pewnie bidulo nastresowałaś

krak - super, że urlop sie udał no i zakupy też, również czekam na fotki :-)

A ja zaczynam tydzień intensywnie - dziś pierwsze zajęcia w szkole rodzenia a jutro z rana glukoza:baffled: i reszta badań. Na szczęście z obiadem chociaż męczyć się nie muszę, bo mamusia moja kochana dała mi wczoraj cały gar pysznych gołąbków:-)

życzę ciekawych zajęć w szkole rodzenia no i && za dobre zniesienie glukozy i oczywiście za wyniki :-)

Dzień dobry!

Mam dziś Szymusia w domku, bo go w końcu rozłożyło. Katar (walczę jak mogę z nim, bo boję się o uszy...), okropny kaszel... na szczęście nie ma gorączki. Odwiedzamy naszą panią pediatrę bo już na pewno się za nami strasznie stęskniła:-D

Glukozę też zaliczam jutro:baffled:

zdrówka dla synka i &&& za glukozę

Przez cały weekend nie zaglądałam, ale miałam męża pierwszy raz od nie pamiętam kiedy w weekend w domku wiec musiałam to wykorzystać, od jakiegoś czasu w bezsenne noce zamartwiam się co będzie gdy nie daj bóg szybciej wyląduje w szpitalu a brakuje mi jeszcze tylu rzeczy dla Juniora wiec mąż by przynajmniej jednego zmartwienia mi oszczędzić "zarządził wyprawę po wyprawkę" - kupiliśmy prawie wszystko czego brakowało nie ma tylko albo aż pościeli i wózka, ale spoko jest łóżeczko i wszystko inne wiec damy radę, wszystko od razu zawieźliśmy do rodziców - mają duży dom wiec narazie u nich wszystko składuję, do siebie po remoncie przywiozę i obiecuje że wkleję dokumentację fotograficzna w odpowiednim wątku.
W niedzielę już spokojniej świętowaliśmy 12:szok: rocznicę "bycia razem" za tydzień natomiast 6 rocznica ślubu a pomysłu na prezent dla męża nadal brak:zawstydzona/y:

Dziewczyny piszecie o tym rozciąganiu brzucha - też tak mami własnie najgorzej jak się kładę po bokach, muszę mieć zawsze coś pod brzuch podłożone inaczej nie zasnę, myślę że teraz przydałby mi się ten rogal do spania i zastanawiam się czy nie zainwestować:confused:
gratuluję zakupów no i oczywiście Waszych rocznic :-)

co do paralek - mam gorenje na częściach Bosha i odpukać od 13-tu lat pierze i nic się nie dzieje :-)

reklama
Naszą pierwszą pralką była FRANIA:-D, M wniósł do małżeństwa z kawalerskich czasów. Potem się teściowa zlitowała i dostaliśmy automat heheh

Do góry