reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

bobo, tak. to musiała być Twoja teściowa ;) ale z niej agentka ;) kochana, którą tą buteleczkę z lovi masz?

dzwoniła do mnie przed chwilą lekarka ze szpitala, zapytać jak się Zosia czuje, jest na urlopie, ale była ciekawa. jestem w szoku, że są tacy lekarze :szok:

reklama
anisiaj te butelki mam.

0345c84c66ddb3c2269b5e90ecd34863.jpg

smerfie, niestety to tylko lekarka ze szpitala, nasza z nfz jest do d..py, a ta szpitalna przyjmuje tylko prywatnie i pewnie jakby coś to do niej będziemy chodzić.

bobo, hmmm myślałam, że są różne modele, a Ty mi fotkę wklejasz ;) przeceniasz mnie kochana :p

Bobo teściowa dba o Twój humor lepszy czy gorszy :-D
Gosiulek wnusio to od razu wiadomo kto :-p
Anis takie osoby przywracaja wiarę w ludzi :-)
Kurcze za moich czasów to się gotowało butelki we wrzątku :tak: A ja taki roztrzepaniec jestem i raz zostawiłam na gazie butelkę i zapomniałam :zawstydzona/y: woda wykipiała, butelka stopiła się i garnek trzeba było wyrzucić :eek:

Szkoda, że ja nie moge Was sobie podejrzeć nigdzie :-(

reklama
Jestem. Kuba ma powiększonego migdałka. Ale lekarka........szkoda słów. Zajrzała mu tylko do buzi, nawet nie osłuchała, o uszach nie wspomnę.
Dostał antybiotyk. Mój synalek jest taki, że wystarczy jeden dzień się nad nim poużalać, bo później z tydzień muszę pracować nad nim:) Ryczał na pół parkingu że chce do biblioteki:) Biblioteka w pon zamknięta,a sąsiaduje z ośrodkiem.
Bobo :)))))
Smefetko, autem jeździsz do pracy? czy autobusem?

Do góry