reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Załączniki

• lato 2013 063a.jpg
    lato 2013 063a.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
edyta ja tez mam fb jak cos

ja bylam u tesciow pozniej do domku kapanie malej ogarnelam troche chate i spokoj. mala spi a ja delektuje sie cisza.......

justi cwiczysz nadal? diete masz? waga nie wzrasta?

Bobo, ćwiczę solidnie od 3 dni. Codziennie staram się około 30min. Dzisiaj zrobiłam skalpel II, wczoraj 6abs, i zaraz lecę na rower. I dieta też od 3 dni:) właśnie na kolację zrobiłam warzywa grillowane. Nie wiem jak długo wytrzymam z ćwiczeniami, bo dietę jako tako trzymam. Waga zazwyczaj o 1kg jest różna.
Aniś, póki pamiętam, mieliście werję PRO100 demo czy jakąś inną??

Edysiek, nie czytałam, bo właśnie skończyłam Cobena. Teraz w kolejce jest grey.
Bobo, tak kupiłam jakiś czas temu:) Fajny jest, dzisiaj mokra byłam:)

Dzięki dziewczyny, fajnie zobaczyć Was i dzieciaki :tak:

Justi ja dzisiaj się zastanawiałam czy ćwiczyć czy nie. No i oczywiście nie ćwiczyłam :zawstydzona/y: Chyba dopiero po wakacjach będę mogła :baffled:
Ale może dietę uda się trochę potrzymać. Dzisiaj dałam radę, ale przyznam, że zjadłabym coś ;-)

reklama
Bobo, nie wiem czy da się na maila, ale postaram się ją zgrać i albo wyślę albo dam osobiście:) Tylko m musi sprawdzić czy się da.
Edysiek ja miałam problem ze słodyczami, ciągle za mną łażą. Ale dzisiaj w miarę mi się ich nie chce:)

Do góry