reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Załączniki

• lato 2013 063a.jpg
    lato 2013 063a.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
reklama
edyta ja tez mam fb jak cos

ja bylam u tesciow pozniej do domku kapanie malej ogarnelam troche chate i spokoj. mala spi a ja delektuje sie cisza.......

justi cwiczysz nadal? diete masz? waga nie wzrasta?

Bobo, ćwiczę solidnie od 3 dni. Codziennie staram się około 30min. Dzisiaj zrobiłam skalpel II, wczoraj 6abs, i zaraz lecę na rower. I dieta też od 3 dni:) właśnie na kolację zrobiłam warzywa grillowane. Nie wiem jak długo wytrzymam z ćwiczeniami, bo dietę jako tako trzymam. Waga zazwyczaj o 1kg jest różna.
Aniś, póki pamiętam, mieliście werję PRO100 demo czy jakąś inną??

Edysiek, nie czytałam, bo właśnie skończyłam Cobena. Teraz w kolejce jest grey.
Bobo, tak kupiłam jakiś czas temu:) Fajny jest, dzisiaj mokra byłam:)

Dzięki dziewczyny, fajnie zobaczyć Was i dzieciaki :tak:

Justi ja dzisiaj się zastanawiałam czy ćwiczyć czy nie. No i oczywiście nie ćwiczyłam :zawstydzona/y: Chyba dopiero po wakacjach będę mogła :baffled:
Ale może dietę uda się trochę potrzymać. Dzisiaj dałam radę, ale przyznam, że zjadłabym coś ;-)

reklama
Bobo, nie wiem czy da się na maila, ale postaram się ją zgrać i albo wyślę albo dam osobiście:) Tylko m musi sprawdzić czy się da.
Edysiek ja miałam problem ze słodyczami, ciągle za mną łażą. Ale dzisiaj w miarę mi się ich nie chce:)

Do góry