reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Hej

Justi a ma jakieś krostki w buzi? Teraz wariuje jakaś bostonka.Jest zaraźliwa.

Zdrówka dla Kubusia i Zosia

Woda morska wypłukuje wszystkie bakterie,wirusy itp. Na leżąco nie powinno się jej psiukać bo tak jak Bobo pisze.Trzeba przekręcić dzieciaczka na bok.

Smerfuś jak ja Ci współczuję.

Miłego dnia

reklama
polezalam troszke jeszcze ale gnidulec moj nie dal polezec no i musialam wstac.
smerfetko ojjjjjj wspolczuje :( napewno da sie cos zrobic . trzymam &&&

smerfie &&&&&&&&&&&&&&

kochane wybaczcie - idę odkurzyć i muszę się ogarnąć... na 13:30 jadę na pogrzeb...

będę wieczorkiem, chyba że pojadę na stypę

miłego dnia i ZDRÓWECZKA DLA WSZYSTKICH !!!!

Gosiu, nie ma. Myślę że to gardło:( Kuzynki córka ma wirusowe zapalenia gardła. Już 3-ci tydzień walczą róznymi lekami.
Ja psikałam Kubusiowi zawsze trzymając go na rękach.
Smerfetko kciuki zaciśnięte!!!!
Bietka, czekamy!

Smerfuś nie wiem jak u Was jest ale u nas musza najpierw wziąć wycisk.Dopiero potem wstawić zęba.A najpierw przeleczyć go kanałowo.Gdyby nie cały się się złamał to by mogli dokleić a tak bedzie trudno.Chyba że u was szybciej działąją.

wrocilam , ale niestety u nas tez nie dzialaja tak szybko :(
sprawa wyglada tak ze ze wzgledu na slaba kosc odpada mostek , ze wzgledu na przeszczepiona nerke odpada implant i zostaje mi tylko mini protezka na metalowym zaczepie nie wiem dokladnie jak to wyglada musze sobie poczytac . w poniedzialek beda mi wyrywac korzen z ulamanej jedynki i druga jedynke ktora w zasadzie trzyma sie tylko na metalowym precie w korzeniu i odrazu zaloza tymczasowa cos a za jakies 3-4 tyg zaloza wlasciwe zabki z porcelany , jestem zalamana ... jak ja mam przetrwac tydzien bez zeba , jak chodzic do pracy ????

reklama
Do góry