reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

bobo, tak. to musiała być Twoja teściowa ;) ale z niej agentka ;) kochana, którą tą buteleczkę z lovi masz?

dzwoniła do mnie przed chwilą lekarka ze szpitala, zapytać jak się Zosia czuje, jest na urlopie, ale była ciekawa. jestem w szoku, że są tacy lekarze :szok:

reklama
anisiaj te butelki mam.

0345c84c66ddb3c2269b5e90ecd34863.jpg

smerfie, niestety to tylko lekarka ze szpitala, nasza z nfz jest do d..py, a ta szpitalna przyjmuje tylko prywatnie i pewnie jakby coś to do niej będziemy chodzić.

bobo, hmmm myślałam, że są różne modele, a Ty mi fotkę wklejasz ;) przeceniasz mnie kochana :p

Bobo teściowa dba o Twój humor lepszy czy gorszy :-D
Gosiulek wnusio to od razu wiadomo kto :-p
Anis takie osoby przywracaja wiarę w ludzi :-)
Kurcze za moich czasów to się gotowało butelki we wrzątku :tak: A ja taki roztrzepaniec jestem i raz zostawiłam na gazie butelkę i zapomniałam :zawstydzona/y: woda wykipiała, butelka stopiła się i garnek trzeba było wyrzucić :eek:

Szkoda, że ja nie moge Was sobie podejrzeć nigdzie :-(

reklama
Jestem. Kuba ma powiększonego migdałka. Ale lekarka........szkoda słów. Zajrzała mu tylko do buzi, nawet nie osłuchała, o uszach nie wspomnę.
Dostał antybiotyk. Mój synalek jest taki, że wystarczy jeden dzień się nad nim poużalać, bo później z tydzień muszę pracować nad nim:) Ryczał na pół parkingu że chce do biblioteki:) Biblioteka w pon zamknięta,a sąsiaduje z ośrodkiem.
Bobo :)))))
Smefetko, autem jeździsz do pracy? czy autobusem?

Do góry