reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

chyba jedynie moskitieta do okien zostaje i moskitiera na lozeczko

ide jeszcze do lozka

pozniej sie melduje

Ostatnia edycja:
reklama
6 mamo a zabrał dzieciaczki ze sobą czy samotnie wędkuje?
bobo @ rozkręciła się ? ja po porodzie mam nie bolesne, 3 dniowe ale za to 1 i 2 dzień obfity, 3 prawie nic, a 4tego dnia koniec.

Dzień dobry :)
Dzięki Bobo za skróta :* w końcu wolny dzień, myślałam że gdzieś za miasto skoczymy ale pogoda jest tragiczna więc chyba pozostaje mi prasowanie w domu... Nawet na spacer nie ma jak iść bo deszcz pada :(
Super że tak razem się motywujecie do ćwiczeń, ja mam rano takie maratony że chyba też poprawię kondycję :p
Miłego dnia Kochane!

hej ;)

wczoraj zasnelam na "M jak milosc" i obudzilam sie o 3 na kanapie :( dzis mnie wszystkie kosci bola hehe

evel fajnie ze zajrzalas , kiedy konczy sie ten kurs ??

bietka nawet nie wiedzialam ze nie mozna raid-u przy dziecku :zawstydzona/y:

justi @ okolo 6 mnie juz kusi test ale wiem ze to za wczesniej wiec nie siegam po niego i odganiam mysli .

u mnie pogoda ladna ale m zarzucil focha nawet nie wiem czemu eh zachowuje sie czasami jak kobieta w ciazy albo jakby mial PMS ...

MILEGO DNIA :)

Cześc laski ja wyspana m sie młodym zajął rano ;-)
no podoga u nas do dupy nie ma co wrrrr 11 stopni

wczoraj byłam na spacerze spacerówką Oli ładnie siedzi tyłem do mnie nie płacze, ma dużo miejsca i napewno mu wygodniej niż w tej od 3 funkcyjnego no ale..... szału nie ma - to tylko spacerówka fakt faktem lepsza od parasolki ale tam na pompowanych kołach to było coś

Smerfie kurs trwa aż do 19 lipca więc jeszcze trochę tzn w tym pod koniec będą 4 tygodnie praktyk w kwiaciarni ale to wszystko trwa i tak 8 godzin dziennie :)

reklama
M z Wiktorem pojechali do ojca M coś mu pomóc a ja idę trochę z Amelką się pobawić bo mam ostatnio mało czasu dla dzieci więc chociaż teraz nadrobię troszkę... Miłego dnia dla Was, będę zaglądać w miarę możliwości!

Do góry