reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
m byl w aptece i dala mu czopek glicerynowy. powiedziala ze nic innego nie mozna, teraz wyslalam go po jablko. dam jej jablko moze ja po tym ruszy a jak nie to bede musiala dac ten czopek. w aptece powiedzieli ze 1/3 czopka dac.

bobo jabłko albo śliwkę - powinno pomóc/ kurcze nie wiem co doradzić, bałabym się czopek dać ale jak ma się tak męczyć :/

ae od glicerynowego nic jej nie powinno byc chyba ze sie non stop podaje albo można stary sposób ze termometr w pupke ale nie wiem czy to działa

zjadla mi troszke jabluszka i w trakcie jedzenia jablka zrobila kupke nie boba ale kupke troche co prawda ale juz taka w miare normalna, zobaczymy co bedzie pozniej.

ide jesc jajowke :) m robi sniadanie :)

reklama
Do góry