reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

bietka Julka nadal ma ta kupke takie bobki. teraz jak cisnie to poplakuje mi :( moze cos jej kupic na to zeby latwiej jej bylo zrobic?

reklama
bobo ja kiedyś dostałam od lekarza syrop lactulosum, on jest dla niemowląt i dawałam Igorowi do mleka, jest bez recepty, nie wiem co Ci doradzić, może nie dawaj jej marchewki przez 2-3 dni

marta no koła pompowane to jest coś, ja u nas w parku, lasku, czy jak z psem łazimy nie dałabym rady bez mojej spacerówki - jestem bardzo zadowolona, ale Ty chyba nie potrzebujesz takich jak ja kół

evel :) odpoczywaj :) u nas też brzydko

smerfie mój też miewa fochy :-)

Smerfi dobrze koła sa piankowe troche telepie ale ogólnie ok. Oli siedzi jak król na tronie potem wrzuce zdjecie. Dodatkowo jest pokrowiec na nózki i folia przeciwdeszczowa
Bietka no raczej po lesie nie mam gdzie a na chodniku ok

bietka m pojedzie do apteki i cos kupi. robi kupe ale takie bobki ze jak cisnie to placze wiec musi ja bolec. wczoraj nie dostalam marchewki i deresku tez nie. dostala szpinak wczoraj.
marta a w tym wozku nie mialas folii i pokrowca na nozki? ja mam w swoim. moskitiere , folie pokrowiec.

kurde znowu cisla i plakala a ja razem z nia :(((((((

a ja wlasnie parasolki nie mialam no ale juz sobie dokupilam i mam wszystko :) nawet szelki jakies mam . przewijak taki np jak sie gdzies pojedzie zeby polozyc dziecko np na trawie, lawce itp tez dali:)

to to ja też mam przewijak i szelki ;-) ale przewijak dostałam od siostry i go w torbie cały czas worze
poszłabym na spacer ale pogoda ...
patrze na epoznań moze sie coś dzieje dziś poszłabym sobie na cytadele albo na stary rynek

Ostatnia edycja:
to napewno od obiadków Julka sie męczy tylko teraz trzeba wyczaic od czego a z owoców co jej dajesz?

kurde m nie chce ze mną nigdzie iśc :-( o 15 na wrocławskiej bedzie pokaz starych aut

reklama
marta pewnie nic sie nie dzieje :( a pogoda porazka :wściekła/y:

bietka myslisz ze dobrze robie ze jej coos podam na ta kupke? tak mi jej zal jak sie meczy jak cisnie :(

Do góry