reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

justi dokladnie cm wazniejsze niz kg . chociaz miec te 55 kg by sie chcialo :zawstydzona/y:

dziewczynki macie jakies lozko sypialniane 125cm szerokosci? nie wiecej i nie mmniej?

reklama
Evel witaj!
Bobo, kaza wazyc sie rano w samej bieliznie. Ile masz wzrostu? Bo ja o 55 to nawet nie marze...
Bietka, ja kubcia dzisiaj zaniedbalam że spacerkiem ale jutro odrobie :-)

evel u nas

ja marta bietka i justi na dietach :) probujemy schudnac :)
marta zapisala sie na zumbe i dzis byla po raz pierwszy z synkiem na basenie
ja cwicze w domu
bietka liczy kalorie i biega za raczkujacym synkiem
justi pracuje na budowie i jest ciagle zalatana
anisiaj byla w szpitalu ponad 2 tyg. wczoraj odstawili jej leki i dzis wyszla do domu i ma lezec dalej
gosia wyjechala na jakis czas z synkiem z domu bo ma remont w domu
6 mama pochlonieta przez szydelko
aga zaglada do nas jak moze
smerfetka wrocila do pracy

dzien dobry :)
dzis dzien wolny a pogoda znow do du...py :wściekła/y: no ale juz przywyklam ze jak jest weekend albo jakies swieta wolne to pogoda brzydka

milego dnia wszystkim

reklama
witajcie

bobo u nas 12 st i pochmurno :sorry2:

pogryzły nas komary wrrrrrrrrrrrrrrrr- nienawidzę komarów :baffled::no: macie jakieś sposoby ? nie mogę raid-u do kontaktu przy dziecku stosować :(

Do góry