reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj nie pije - zrobi cywilizowaną fotę, na dworcu, przed wizytą w monopolowym :-D:-D:-D

dzwoni m : co robicie? Igor zjadł obiadek i dopiero poszedł na drzemkę ( zaznaczam jestem w piżamie bez śniadania, w domu burdello itp itd)
m : a to Ty pewnie przed komputerem
ja: nosz ku.......... tak, same klocki wchodzą do pudełka, misie i książeczki też same się układają , krasnal przychodzi i odkurza, ściera kurze, zmywa podłogę, wiesza pranie, je za mnie śniadanie pstryka palcem i nie jestem głodna, oraz zmywa naczynia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zamorduje go !!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Mam mętlik w głowie. Myślałam ze meble do kuchni będę wybierać koło lutego...a tu się okazuje że moi znajomi wołali pana od mebli przy kładzeniu elektryki itp. AAAAA, jak ja nie mam żadnego pomysłu!

Gosiu, ja wezmę aparat i uwiecznię:)

Bobo, pałac kultury:)

idę sprzątać, bo przecież nic nie robię :angry::wściekła/y:
jak mnie nie będzie - to znaczy że skoczyłam z balkonu !!!! w akcie desperacji i za te wszystkie kobiety które siedzą w domu i "relaksują się" przed komputerem !!!!!!!!!!!!!!!!

Aniś nie pije Smerfi nie piję będą pilnować porządku Aniś w dzień a Smerfi w nocy:) miejmy nadzieję

Smerfi cały dzień o Tobie myślę;*

Bietka no co zrobisz takie facety są

Justi ja w ogóle nie mam takiej wyobraźni zobaczę coś u kogoś coś dodam coś odejmę i jest git ale sama nie wymyślę

Smerfi a jak ci powie że decyzja należy do ciebie??? ja już oczywiście sobie poczytałam czy w pierwszym trymestrze można latać

a chodzisz do polskiego lekarza???

reklama
Wiecie jak to jednka jest.
Nawet taka wiedza dla mnie nic by nie znaczyła.Bałabym się.Taka już jestem.Zresztą w drugiej ciąży bałam sie nawet ruszyć,wyjść na spacer.

Jednak jak się nic nie dzieje to czemu nie...

Wiecie dlaczego później nie można latać? Bo może dojść do porodu i linie lotnicze nie chcą się zgadzać bo musieliby dać dać darmowe loty itp. nowemu obywatelowi;-)

Do góry