reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Mozna latac ale u mnie moze miec gin problem z tym ze w samolocie jest roznica cisnien i moze to byc minimalny ale jednak kroczek do zatrucia ciazowego bo po ciazy z Amelka powiedzial ze musze uwazac na cisnienie i mam wyeliminowac chemie z jedzenia tylko jak ??? Ma ktoras pomysl na jedzenie bez konserwantow hmm wszedzie jedt to swinstwo

reklama
smerfie kupować żywność bio i znaleźć skelpik z ekologiczną żywnością... hmmm chemia... dla mnie to np. sos z torebki... lepiej zrobić swój sosik do mięska itp itd.. ale chyba całkowicie wyeliminować się nie da :( musiałabyś mieć swój ogródek, swoją krówkę, kurkę i sama dbać o swoją farmę eko ;-)

justi dawaj pomysły kuchni :) projektujemy :)

gosia no... ehhhh tylko ciśnienie mi podniósł

Justi weź jakiegoś projektanta który zrobi Ci projekt za darmo....Podpowie.Zobaczysz co jest na rynku.Później możesz zmienić.Chodzi przede wszystkim o to gdzie mają być jakie podłączenia.

Bietka, ja właśnie poleguję na łózku z kawą, zaraz drinka sobie zrobię. Zupa sama się zaraz zrobi. Zabawki z jajek niespodzianek same wskoczyły właśnie do pudełeczka, ktore chłopaki wczoraj wywalili...faktury same się do archiwum właśnie chowają. Pralka upierze, kuchenka ugotuje, żelazko uprasuje ;-) Do tego czuje się jak zbity pies, @ się zaczął, boli mnie głowa i ciągły bałagan wkurza.
Zaraz wrzucę kolor który mi się spodobał.

Justi czytałaś mój wcześniejszy post? Im chodzi teraz o rozmieszczenie gdzie co ma być podłączone,kontakty itp. Rób dużo kontaktów bo mi wciąż za mało.
Tak dolne fronty po lewej mam lakierowane a górne fornirowane a po prawej wszystko lakierowane oprócz jednej szafki

reklama
Gosiu, teraz widzę. Coś mi się dzisiaj z bb dzieje, długo się wczytuje i długo czekam na dodanie posta.
Własnie tak chcę zrobić i dlatego się rozglądam za jakimś projektantem. Inna koleżanka mówiła mi ze miała płytki w kuchni jak meble ustalała. A jak tak nie chcę zeby były meble pod kontakty a nie odwrotnie. Niestety jestem wymagająca:)
AAAAAAAAA chce makowca!!!!!!!!!!! i tiramisu!!!!!!!!!!
Nie rysują Ci się fronty lakierowane? troche się tego boję. Możesz wejsc na FB?

Do góry