reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Mozna latac ale u mnie moze miec gin problem z tym ze w samolocie jest roznica cisnien i moze to byc minimalny ale jednak kroczek do zatrucia ciazowego bo po ciazy z Amelka powiedzial ze musze uwazac na cisnienie i mam wyeliminowac chemie z jedzenia tylko jak ??? Ma ktoras pomysl na jedzenie bez konserwantow hmm wszedzie jedt to swinstwo

reklama
smerfie kupować żywność bio i znaleźć skelpik z ekologiczną żywnością... hmmm chemia... dla mnie to np. sos z torebki... lepiej zrobić swój sosik do mięska itp itd.. ale chyba całkowicie wyeliminować się nie da :( musiałabyś mieć swój ogródek, swoją krówkę, kurkę i sama dbać o swoją farmę eko ;-)

justi dawaj pomysły kuchni :) projektujemy :)

gosia no... ehhhh tylko ciśnienie mi podniósł

Justi weź jakiegoś projektanta który zrobi Ci projekt za darmo....Podpowie.Zobaczysz co jest na rynku.Później możesz zmienić.Chodzi przede wszystkim o to gdzie mają być jakie podłączenia.

Bietka, ja właśnie poleguję na łózku z kawą, zaraz drinka sobie zrobię. Zupa sama się zaraz zrobi. Zabawki z jajek niespodzianek same wskoczyły właśnie do pudełeczka, ktore chłopaki wczoraj wywalili...faktury same się do archiwum właśnie chowają. Pralka upierze, kuchenka ugotuje, żelazko uprasuje ;-) Do tego czuje się jak zbity pies, @ się zaczął, boli mnie głowa i ciągły bałagan wkurza.
Zaraz wrzucę kolor który mi się spodobał.

Justi czytałaś mój wcześniejszy post? Im chodzi teraz o rozmieszczenie gdzie co ma być podłączone,kontakty itp. Rób dużo kontaktów bo mi wciąż za mało.
Tak dolne fronty po lewej mam lakierowane a górne fornirowane a po prawej wszystko lakierowane oprócz jednej szafki

reklama
Gosiu, teraz widzę. Coś mi się dzisiaj z bb dzieje, długo się wczytuje i długo czekam na dodanie posta.
Własnie tak chcę zrobić i dlatego się rozglądam za jakimś projektantem. Inna koleżanka mówiła mi ze miała płytki w kuchni jak meble ustalała. A jak tak nie chcę zeby były meble pod kontakty a nie odwrotnie. Niestety jestem wymagająca:)
AAAAAAAAA chce makowca!!!!!!!!!!! i tiramisu!!!!!!!!!!
Nie rysują Ci się fronty lakierowane? troche się tego boję. Możesz wejsc na FB?

Do góry