reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobofrutek, jeszcze nic konkretnego. Kilka imion mi się podoba, ale mam "ogrooomny" dylemat :-). Myślałam nad Kingą, Pauliną albo Danusią, a potem zaczęły mi się podobać takie oryginalne, niekiedy wymyślne imiona i doszłam do wniosku, że chyba mogłabym nazwać córę Elena, Aida lub Amanda ;-). Także mi się to ciągle zmienia.
justi, mąż będzie w domu dopiero na święta, także liczę na moją mamę trochę bardziej.
bietka, będzie cc, ale dopiero w okolicach daty porodu. Mówił, że powinnam na siebie uważać bardzo, chodzić częściej na badania. Ale na razie nie będę miała tego całego "odsysania" wód. :) uff...

kasia jak zobaczysz malenstwo to imie samo przyjdzie :) moja Julka to inaczej by chyba nie mogla miec na imie. ona taka jak wiekszosc Julek niegrzeczna i rozbojnik maly hihi

kto byl w darłowku?

Bobo cos jest w tym imieniu bo mamy znaomych i ich coreczka to Julka matko jak wyjezdzaja od nas to dom wyglada jak po nawalnicy hehe

Dzień dobry dziewczynki!!!
Bobuś zajefajnie te kapcie,ja chcę takie!!!Ja byłam w Darłówku jest bardzo fajnie!!!POLECAM!!!
Kinga za wizytę i pozwoleństwo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasiu będzie dobrze,nie zamartwiaj się na zapas!!!

Dziewczynki ale wam zazdroszczę tego zlotu,kurczę i żałuję tamtej decyzji,teraz sama bym pojechała.Niestety do sanatorium nie jade bo tata wycofał się z obietnicy pożyczenia brakującej kwoty.

Dla was to bym po hotelu na golasa biegała,na stopach bez skarpet oczywiście butki na szpilkach bym miała.

Bobo ja nie byłam:(

Kasia kurczę współczuję takiego samotnego życia choć masz męża to tak jak byś go nie miała

Kinia jak samopoczucie??? spokojna jesteś???

Krysiu witaj:)

Hej

Kasiu o matko toś Ty słomiana wdowa....

Kinia nawet jak gin pozwoli to nie bedziesz się bała lecieć? Jeju ja to chyba nienormalna jestem.

Ja tez zazdroszczę zlotu.Mam prośbę.Zróbcie zdjęcia i wstawcie choć kilka;-)

gosia nie wiem czy zdjęcia będą się nadawały do publikacji, widzisz jakie bobo pantofle i strój zabiera :-D

kasia będzie dobrze :* ważne że jesteś pod opieką lekarza i dzidzia zdrowa :)

reklama
Do góry