reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Justi zaraz Ci wrzucę zdjęcia.

Za chwilę wejdę.

Nie rysują choć już obiłam.Nie widać więc się nie przejmuję.Zresztą facet mówił że zawsze może zamalować albo zeszlifować. Jak chcesz lakierowane to błyszczące i górne szafki.

reklama
Gaduly Wy, urwe glowy za tyle stron do nadrabiania.
Rodzice szczesliwi, ale z mama non stop sie spinam ("czemu skazujesz dziecko na cierpienie i nie dajesz jej smoczka" albo Zosia ledwo jeknie-"zaraz mama Ci da smoczusia", a przeciez dobrze wie,ze nie dam...). 10 wdechow i ide dalej...jutro wracamy.

W sobote mam gina i usg bioderek, oczywiscie o 8 rano, bo potem na Warszawe najada inne miasta dokonac zniszczen ;)

Gosiu, pewnie tak musi byc, ale az mi rece opadaja. No i wczoraj scielam sie o to z bratem, bo mi zwrocil uwage,ze moglabym mamie ustapic. Moje dziecko wypluwa smoczka, to mam ja zmuszac, bo tak chce mama? Poza tym moj brat jest takim egoista,ze brak slow, ledwo weszlam do nich na nowa dzialke, Z jeszcze w foteliku, a ten juz pretensje, ze nie ogladam domku. Jutro ma imieniny i pierwszy raz w zyciu do niego nie zadzwonie, tak sie spielismy.

Pytalyscie o nocki, Zosia jak juz zasnie to slicznie spi. Najpierw 5h, a potem sama daje glodowy alarm i dalej spi 3h, czasem jeszcze 3. Ale musi zasnac, a to jej srednio wychodzi. Dzis od rana spala godzine i sie rozglada zadowolona.

Bobo, bylam w Darlowku, piekna plaza, szeroka, ale tlok nie z tej ziemi. Jak zwykle nad morzem polecam Niechorze :)

Bietka, Ty leniu, znowu nic nie robisz?;)

Justi, super Ci sie trafilo z tym mieszkaniem siostry :)

Ja juz w domku zaraz cos zjem , prysznic,sianokosyi do gina....

Anis masz prawo byc zla na brata bo Twoje dziecko i Ty decydujesz czy dac smoczek czy nie.

Smerfus kciuki!!! Daj znac smskiem, bo nie wiem kiedy wejde, slicznie prosze :)

Bobo, koniecznie musicie isc do Atolu, to taka smazalnia ryb w Darlowku. Polecali nam miejscowi, maja fenomenalne ryby. Jest obok mostu zwodzonego przy porcie od strony Darlowa.

Ale mnie czacha boli. Wzięłam 2gą tabletkę i czekam.
Smerfetko &^1000000000000000000000000000000000000000000000:-)
Bobo, ale super!zamówiliście już miejsca?

reklama
Do góry