reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

dzień dobry

smerfuś.... byle do 17 tzn do 20 ;-):-):-)
bobo, aga, justi - ja nie jadę! nie mogę chodzić na szpilkach (kolana) i nie dopasuje się do rumuńskiego look'u :-D
anisiaj - buziii od cioci dla Z :* tzn od teściowej ... ;-) fajnie że jesteś u rodziców, na pewno pomagają i cieszą się że jesteście.
jak brat jako świeżo upieczony małżonek ? :)
witaj kasia - nie denerwuj się - mówił coś więcej o tym wielowodziu? co masz robić, czy cc będzie? tak rzucił hasło i Ty się denerwujesz ?????? :/
justi burdello bum bum u mnie również, chęć poznania tel. = niemoc do sprzątania :)

Ostatnia edycja:
reklama
Justi moje dzieciaki jeszcze śpią więc odpoczywam jeszcze

Anis kiedy wracacie od rodziców? Zosia tej nocy lepiej spala?

bietka ojjjjjjjj no to nie wiem co bedzie jak nie bedziesz miala obcasow .... hmmmm no dobrze zamiast obcasow zalozysz kapcie o takie
61726f1f4bd41b3f.jpg

i pidzamke w panterke co by mi dorownac :-D

Kochane moje :*

Trzymajcie kciuki i nie puszczajcie dopoki nie dam znac , mam stresa ale podswiadomie wiem ze nie potrzebnie bo musi byc dobrze....

Kasiu rozgosc sie u nas :) nie martw sie wielowodziem moja kolezanka to miala i urodzila zdrowiutkiego chlopca wiec glowa do gory

Anis buzi dla Z :*

Bobo, bietka Wy nie wyzyte kobiety jestescie hehe

Milego dnia :)

Czaderskie te kapcie:)
Anisiaj, ja muszę zrobić fotki paru ubrankom i mi się też nie chce:) Chwilowo sukienek nie wystawiam, bo mają jakiś problem z wysyłką. Nie chcę ludzi denerwować. Ale okazuje się że koledze też nie dochodzą zamówione paczki.

reklama
Do góry