reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo najważniejsze, że masz diagnozę. Teraz tylko ważne, żeby żelazo pomogło.
Anisiaj tak mi narobiłaś smaku na ten placek z rabarbarem, że tak chodził za mną od poniedziałku. To w końcu dzisiaj zrobiłam, z tego przepisu tylko go nieco zmodyfikowałam po swojemu. I wyszło naprawdę przepyszne :tak:

Ja dzisiaj sobie odpuściłam. Dostałam @ i zrobiłam sobie dzień lenia :-D A co czasem trzeba sobie odpuścić. Nawet obiadu nie muszę na jutro robić, bo jeszcze mam. Tylko to ciacho zrobiłam i poszłam leżeć na leżaczku i korzystać ze słonka. W końcu się doczekałam pięknej pogody :-)

Wybaczcie że znów ponarzekam ale jestem wściekła.Rozmawiam z majstrem a ten mi mówi że gniazdka i przewody będzie widać dosłownie na centralnej scianie.Tak jak na zdjęciu jest to u mnie pod telewizorem są dwa gniazdka.Dalej będzie szafka z dvd,dekoderem.Wszystkie przewody by szły do gniazdka i byłoby je widać. Normalnie zatkało mnie.Jutro częśc kamienia będzie ściągał i robił tak żeby tego nie było widać. Noż ku....co za frajer. Mówię do niego jak panu w ogóle przyszło do głowy coś takiego robić.On mi mówi że nie ma czasu myśleć.Dlaczego wcześniej o tym nie powiedziałam. To mu powiedziałam że trzeba sobie wynająć kogoś do myślenia bo gdybym ja wszystko umiała i na wszystkim się znała to bym sama sobie to zrobiła ale ponieważ tak nie jest to wynajmuję fachowca który ma to zrobić najlepiej.Ja nie będę za niego myśleć.Często niestety muszę to robić.Czytam w internecie i się dokształcam.A miał być taki dobry.A wczoraj S. mówił że nie będzie tego widać.
Aż mnie głowa rozbolała.
kinkierowe_kamienie_elewacyjne_cappucino_cer_11.jpg

Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam. Gniazdka miały być między tv a szafką.Tak jakby na zdjęciu były pod tv.Dosłownie w centralnym miejscu. Teraz ma zrobić jedno gniazdko tak żeby tv go przykrywało a drugie za szafką. I znowu wszystko się przeciągnie.

Ostatnia edycja:
Bobo ja jeszcze trochę poczekam aż nastanie cisza :tak: A zaraz potem pewnie sama padnę.

No i dodzwoniłam się do rejestracji i co się okazało, że dopiero we wrześniu będą rejestrować. Nie mają jeszcze umowy z nowym pulmonologiem :no: Ciekawe czy rodzinny będzie mi przepisywał przez ten czas recepty :crazy:

Gosiulek no wiem, że są takie terminy, tylko ręce opadają. Ja chodzę tak co 2-3 miesiące do kontroli i głównie po recepty. A teraz wyjdzie na to, że będę miała z pół roku przerwy.

reklama
edyta do pulmunologa sie nie mozesz dostac? ja musze isc bo mnie moja Pani doktor przeswieci hihi. dzwonilam teraz sie zapytac o terminy to mi powiedzieli ze lipiec-sierpien wiec nie jest zle. ale ja pojde bez kolejki tak jak mowila moja lekarka, ze mam przyjsc i powiedziec ze bylam z nia umowiona i juz. juz raz tak zrobilam i bez problemu mnie przyjeli

Do góry