reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Bobuś no własnie tak będzie i kable będą schowane za kamieniem jakoś i spuszczone za szafkę (ściana dobudowana z płyty jest) a drugie gniazdko będzie za tv.

A teraz coś na rozweselenie.Mnie to rozłożyło na łopatki.

Gadam z tym majstrem właśnie o tym i nagle Kacper idzie na górę.Mówię doniego
ja: synku gdzie TY idziesz
Kacper: na górę.Radz sobie sama.
:szok::-D

To było takie oczywiste,z troską żebym sobie radziła bo on musi iść na górę.

reklama
Bobo ja też nigdy nie miałam problemów. No ale teraz zwyczajnie nikt nie przyjmuje do września. Mi to nie robi różnicy czy idę co miesiąc czy co pół roku, byle bym miała lekarstwa. Ja choruję na astmę od kilku lat i muszę brać codziennie.
A Ty po co musisz iść ?

Nie,zerwie 4płytki chyba z kamienia i przeniesie kable niżej (wpuści je w tę płytę gipsową i w niej zrobi gniazdko).Tej dziury nie będzie widać bo zasłoni ją kamieniem.

Bobo tak miało być
2013-06-13 20.14.11.jpg
Powyżej gniazdek tv poniżej tam gdzie kończy się kamień będzie stała szafka tv.Kamień jest we wnęce.
2013-06-13 20.18.46.jpg

W każdym razie musi to zrobić żeby ani gniazdek ani kabli nie było widać. Tv nie zakrywa ani tego,ani tego.Nawet głupią antenę byłoby widać.

Załączniki

• 2013-06-13 20.14.11.jpg
    2013-06-13 20.14.11.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 27
  • 2013-06-13 20.18.46.jpg
    2013-06-13 20.18.46.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 24
Jestem.
Byłam na spotkaniu w przedszkolu, a teraz robię kotlety na jutrzejszy obiad, bo jutro nie będzie czasu.
Gosiu:))))))))))
Ale będziesz miała cudną ścianę!!! podobaj mi się takie kamienie, ale mojemu m już nie bardzo :/
Edyta, niestety na wizytę do specjalisty najlepiej umówić się przed zachorowaniem:) ja swego czasu jeździłam do laryngologa na nfz. To była masakra. W kolejce musiałam stać od 5.30 żeby się dostać. W końcu poszłam prywatnie i w ciągu 2 wizyt lekarz wyleczył mi uszy.
A gdzie reszta?

ok gadalam z m pokazalam mu to bo moj m wiesza tv. i mowi zebys nie dala sobie tak ze facet wyjmie Ci cegly schowa kabel i zakryje cegla bo wtedy bedziesz miala kable na sztywno i np nic nie dokolysz. m mowi ze najlepiej jakby gosciu przedluzyl ta rure co sa schowane kable i zrobil cos takiego. m takie cos robi

DSC02263.jpg

Załączniki

• DSC02263.jpg
    DSC02263.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 26
witajcie

przepraszam że tylko o sobie ... pakuje rzeczy na jutro, robię listę spraw ważnych, paznokcie schną, trza koszule wyprasować i sukienkę...

melduje się w sobotę :)

bobo proszę wszystko notować i skróta dla bietki na sobotę wieczór :-) ładnie przygotować :) ;-):tak:

buzi :*

już za Wami tęsknię :*

reklama
Ja go jutro przypilnuję. Będę pamiętać o tym co mówisz.
Wiem,że ma przedłużać przewody.
A gdzie te przewody się kończą? widzę w ścianie dziurę.Gdzie ona idzie?Gdzie gniazdko?

Ostatnia edycja:
Do góry