reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

papa.gif
bietka ja tez tesknie
42af3.gif

reklama
Chcę zeby nie było widać. Żeby nie zrywać wszystkiego zrobi dwa gniazdka.Jedno za tv.Drugie za szafką rtv. Nie będzie widać.
Jeszcze mnie zastanawia ta dziura w ścianie na zdjęciu które wrzuciłaś.Jak on zrobił za ścianą taki tunel? Czy było nadkute a potem zagipsowane? Gdzie te kable są?

gosiu w scianie jest wykuty otwor w ktory wsadzona jest pcv . ( rura pcv50 i dwa kolanka 45stopni) w rure wsadzone sa kable ktore latwo mozna wyjmowac bo jak kable sa tak sobie w scianie to pozniej jest klopot. rura jest zacementowana i zagipsowana i na to powinno isc to co kto ma w Twoim przypadku kamienie. rura powinna sie konczyc na dole sciany tak zeby stolik zakryl a na scianie tak zeby jak tv wisi to zeby otwor byl za tv. kable ktore ida w rure najlepiej zwiazac wtedy latwiej je puscic.

nie daj sobie zeby facet Ci tak luzem kable pusil bo pozniej bedziesz miala przekichane z kablami jakby cos zmienic czy cos. dobrze jakby zrobil wlasnie w takiej rurze.

Przypilnuję go jutro.Szkoda że jest kamień juz bo kazałabym mu kuć otwór i przeprowadzać przewody.A może właśnie tak zrobi bo jak inaczej? Nie pozwolę mu luzem puścić.Zobaczymy jutro.

reklama
gosiu najlepiej jakby sciagnal kamien wykul dziure zrobil porzadnie rure gniazdko od pradu przeniosl nizej . tak byloby najlepiej i mialabys dobrze to zrobione. wysle Ci mojego m kurierem to on Ci to zrobi hihi.

Do góry