reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
gosiu na dole za szafka wychodza kable do gniazdka. gniazdko jest za stolikiem rtv
gosiulek73
mama K&K&A
No własnie. Gdzież tak robić jak ten pacan zrobił.
bobofrutek
gosiu jak zrobi Ci kable i schowa w rure za kamienie to zeby podlaczyc to gniazdko bedzie widac?
gosiulek73
mama K&K&A
Chcę zeby nie było widać. Żeby nie zrywać wszystkiego zrobi dwa gniazdka.Jedno za tv.Drugie za szafką rtv. Nie będzie widać.
Jeszcze mnie zastanawia ta dziura w ścianie na zdjęciu które wrzuciłaś.Jak on zrobił za ścianą taki tunel? Czy było nadkute a potem zagipsowane? Gdzie te kable są?
Jeszcze mnie zastanawia ta dziura w ścianie na zdjęciu które wrzuciłaś.Jak on zrobił za ścianą taki tunel? Czy było nadkute a potem zagipsowane? Gdzie te kable są?
bobofrutek
gosiu w scianie jest wykuty otwor w ktory wsadzona jest pcv . ( rura pcv50 i dwa kolanka 45stopni) w rure wsadzone sa kable ktore latwo mozna wyjmowac bo jak kable sa tak sobie w scianie to pozniej jest klopot. rura jest zacementowana i zagipsowana i na to powinno isc to co kto ma w Twoim przypadku kamienie. rura powinna sie konczyc na dole sciany tak zeby stolik zakryl a na scianie tak zeby jak tv wisi to zeby otwor byl za tv. kable ktore ida w rure najlepiej zwiazac wtedy latwiej je puscic.
gosiulek73
mama K&K&A
No właśnie o to mi chodziło. Dziękuję.
bobofrutek
nie daj sobie zeby facet Ci tak luzem kable pusil bo pozniej bedziesz miala przekichane z kablami jakby cos zmienic czy cos. dobrze jakby zrobil wlasnie w takiej rurze.
gosiulek73
mama K&K&A
Przypilnuję go jutro.Szkoda że jest kamień juz bo kazałabym mu kuć otwór i przeprowadzać przewody.A może właśnie tak zrobi bo jak inaczej? Nie pozwolę mu luzem puścić.Zobaczymy jutro.
reklama
bobofrutek
gosiu najlepiej jakby sciagnal kamien wykul dziure zrobil porzadnie rure gniazdko od pradu przeniosl nizej . tak byloby najlepiej i mialabys dobrze to zrobione. wysle Ci mojego m kurierem to on Ci to zrobi hihi.