reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Niby najlepsi fachowcy....Właściciel powiedział że nie wyjdą stąd dopóki nie będziemy zadowoleni....Oby.
Stolarz ma też dzisiaj skonczyć.Przynajmniej jedno bo od mebli dzisiaj nie skończą.

Bobo czyli znasz przyczynę bólu głowy ale co z resztą?

Ja po żelazie miałam odruch wymiotny, i w sumie wyszło tak że nie brałam wcale. A kolejne wyniki krwi wyszły idealne.
Gosiu, ale najważniejsze że ma się ku końcowi!

uuu bobo, czyli przez 3 miesiące się nie wy..sz ;) żartuję, pamiętaj, żeby łykać w okolicach jedzenia czegoś z witaminą C, bo wtedy się dobrze przyswaja.

smerfie, ktoś czeka na Ciebie na g ;)

gosiu, szkoda gadać z tymi fachowcami

reszta wynkiow jest dobra. lekara mowila ze jakby cos to moge isc do okulisty bo bole glowy moga tez miec cos wspolnego z oczami. no i do gina obowiazkowo bo @ mialam 24 lutego pozniej 29 kwietnia i do tej pory cisza..... mowia lekarka zebym to skonsultowala z ginem. ale ja oczywicie nie mam kiedy i jak hihi

bralam zelazo po porodzie bo mialam taka anemie ze krew mieli mi toczyc no ale obylo sie bez . i dostalam zelazo do domu do lykania. lykalam i nic mi nie bylo. no moze poza czarnymi stolcami, ale podobno to norma przy braniu zelaza.

reklama
smerfie, dopiero teraz wstawiłam, zerknij :)

jak na złość jednocześnie karmiłam Zosię i dzwonił kurier, ehhh szkoda, że nie mam asystentki

Do góry