reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej dziewczynki :*
Ja sie witam i zmykam do pracy wrr mam dzis lenia sle nic nowego przeciez dzis poniedzialek hehe
Caly weekend nie mialam czasu na kompa wiec mnie nie bylo.pozniej w domlu Was nadrobie a tumczasem mykam do pracki :(

Milego dzionka

czy wszyscy mają senny dzień oprócz Zosi?:) po co spać, jak można marudzić od 7 rano...

dzien dobry :)

bietka, hhehehehe, samotny? Lewy? ja się nim zaopiekuje ;) u mnie się ściąga buty, wszędzie gdzie idę tak jest, ale np dzisiaj przyszła położna (oczywiście bez zapowiedzi) i weszła w butach. A moja Nucia hop obok łóżeczka, stanęła babce na drodze i się na nią gapi. musiałam ją wyganiać, żeby babka zerknęła na Zosię, bo sama nie byłam pewna czy jej nie ugryzie, taką pozę przyjęła.

Zosia znowu marudzi. ja pierdziu, jest 12:30, ja w piżamie, a m może się dzisiaj spodziewac pysznego obiadu, deserku i uśmiechniętej żony ;P

bobo, powodzenia u lekarza! kochana, wejdz sobie na naknak.pl są cudne nowe rzeczy jak dla Juliśki, jest tyyyyyyyleee sukienek i spodenek nexta itp, że sama bym brała na zapas, ale zbankrutuję ;) no i oni są z poznania więc masz darmowy odbiór

justi, jak nie urok... mam nadzieję, że to nic poważnego

a pamiętacie lato dwa lata temu? ciągłe deszcze i 15 stopni? ale wtedy była deprecha, trudno było przetrwać zimę przez tą małą ilość słońca latem. My wczoraj ustaliliśmy z m, że jedziemy na Roztocze. To jedyna sensowna odległość od domu, a szkoda, bo mi się marzy znowu morze.

Jesteśmy, wg uroczej p.doktor kuba ma zapalenie ucha. Pani dr obrażona na pół świata, z cierpiętniczą miną przyjęła. Poszłam po antybiotyk do apteki, tak pani zagadała o Kubę, mówię że ma zapalenie ucha, ale bez gorączki i go nie boli, a ona: to na pewno nie zapalenie ucha...
Smerfi, miłego dzionka!
Anisiaj, fajna ta Wasza Nucia:)
Też kawę sobie zrobiłam. Grzmi i błyska się....coś nowego.......

Sama nie wiem. Mam z wcześniejszej wizyty u innej doktorki lek też na zapalenie ucha, ale nie antybiotyk. Bałam się go podać bez konsultacji z lekarzem, więc dzisiaj zasugerowałam. Ale pani stwierdziła że nie pomoże. Chyba podam antybiotyk. I mam iść na kolejną wizytę na koniec tyg.

reklama
Do góry