reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

aaaaaa zapomialabym :)

z cyklu "powiedzenia tesciowej bobo" :-D
przychodzimy wczoraj na obiad i ja mialam gole stopy. sciagam buty wiadomo a tesciowa mowi - zaluz kapcie- na to ja ze nie chce na to ona - no zaluz kapcie - no to jej mowie znow ze nie chce ze wole na boso na to ona - zaloz kapcie bo mi na panelach slady zrobisz nogami a pozniej to ciezko zmyc - no to jej powiedzialam ze jej umyje podloge. m ja zjeb...al i sie zamknela :-D

reklama
bobo :-D:-D:-D:-D

właśnie miałam kiedyś Was zapytać. czy u Was w mieszkaniu/domu znajomi -goście ściągają buty? bo u mnie tak :) tylko teściowa nie z teściem :angry: bo u nich np. się nie ściaga butów i jak idziemy tam z igorem to on ma czarne skarpetki i rączki, taką mają czystą podłogę - wrrrrrrrrr :-(
nawet nie skłoniło ich to że Igor raczkuje i wypadałoby mieć czystą podłogę, to Ci zima, lato, jesień włażą mi w butach :wściekła/y:

dziewczynki ja znikam, zaraz bedzie tesciowa a ja lece do lekarza. przed chwila tak mi sie zakrecilo w glowie ze doobrze ze sie lawy zlapalam bo bym upadla :( odezwe sie po lekarzu

Justi właśnie ona nie chce rodzeństwa :baffled: i przyznam, że obawiałabym się jej reakcji.
Bobo u mnie goście zawsze ściągają buty. Ja moich też pilnuję, żeby mi w butach nie wchodzili. Na wsi to z tym trochę ciężej, bo jak się tylko wlatuje do domu z podwórka po coś to nie zawsze się chce. Ale trudno, ja lubię jak jest czysto :-p

A teściowa niezła :-D
Ja mieszkam z moją w jednym domu (mamy tylko wspólne wejście) i przyznam, że nie jest taka zła. Działa mi czasem na nerwy, ale to teściowa więc to chyba normalne. A tak ogólnie to jest ok :tak:

To chyba większość facetów nie lubi upałów, mój też zawsze chowa się od słonka. A i tak jest opalony na czekoladowo, Angela też a ja przy nich bladziocha.

Jakiś śpiący dzień dzisiaj, nie chce mi się nic :eek:

reklama
Ja też właśnie zmuszam się do pracy i trochę dzień rozbity, bo na 12 do lekarza jedziemy. Do tego Kuba ciągle chce żeby się bawiła.

Do góry