reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Justi pamiętam bo całe lato w ciąży chodziłam;-)

Bietka jak mi się mażą takie wakacje m obiecał że jeszcze kiedyś pojedziemy, nigdy nie byłam za granicą:(

reklama
wstawilam pranie i zrobilam sobie kaffke :) posprzatam jak wypije :)

bietka :-D:-D:-D

mi sie snilo ostatnio ze kolejka linowa z mojego rodzinnego miasta na kasprowy wierch byla :-D:-D

jak sobie pomysle o tych dziadkach u lekarza to mnie telepie..... mam nadzieje ze zadna mnie nie wkurzy bo ide do lekarza z niskim a nie wysokim cisnieniem :-D

bietka ojjjjjj tak pojechalibysmy ale Juliska za mala i nie zniesie tak dalekiej podrozy.

szukam noclegu w swinousciu. chcialam domek ale duzo chca.

U nas cięzko m namówić na urlop tam gdzie temperatura powyżej 30 stopni. On marudził mi nawet jak nad naszym morzem miał trochę poleżeć na słońcu.

Justi mój m lubi w ogóle ma ciemną karnacje słońce go w momencie łapie a ja wiecznie przy nim jak córka młynarza :-D:-D:-D

aga ja mam to samo. ja corka mlynarza a moj m bambo a afryki. Julka ma karnacje po m. tyle ze zarowno ja jak i m mamy mase pieprzykow na calym ciele, wiec opalac sie nie mozemy. on to przestrzega a ja hmmmm czasami hihi

reklama
mój m też nie lubi gorąca, jego wymarzone wakacje to antarktyda :-D:-D

ja córką młynarza nie jestem - chodzę na spacery to mnie chwyciło,... mam raczej ciemniejszą karnację, ale bez przesady. Z wakacji zawsze wracałam jak murzyn, czy to za granicą czy gdzieś w Polsce :)

Do góry