reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

bobo, a ja pieklam w sobote, banalne sa a takie dobre

justi, tak robie, plus masaz, kapiel, suszarka, krople na kolki i dupa, lekarz mowi,zeby przeczekac...taaaa

reklama
anisiaj ja nie pieke bo nie mam piekarnika, mam tylko ten kombiwar a nie wiem jak w nim ciasto by wyszlo. ale babeczki wychodza wiec moze i ciasto by wyszlo

Bobo ciasto nie rób smaka...ja jadłam w piątek koleżanka przywiozła drożdżowe z budyniem i serem

Justi to szkoda one są rewelacyjne ale na receptę

Aniś zgadzam się zJusti co do problemów brzuszkowych, a próbowałaś ograniczyć jedzenie takie po którym mogła by mieć kolki

Ostatnia edycja:
justi, no dokladnie! przeczekac, ale puszcza tysiac bakow dziennie i przed kazdym placze. najbardziej mnie dobija jak masuje jej brzuszek i te babelki az strzelaja pod rekami, tak mi jej biednej szkoda..niby kazali mi jesc normalnie w tej poradni, ale juz wykluczylam wszystko co mleczne, wczoraj zjadlam wodnego loda i chyba mam za swoje dzisiaj...

bobo, spróbuj, prościzna, najwyżej wywalisz Uwielbiam gotować: Ciasto z rabarbarem

anisiaj dzieki :) zapisalam sobie stronke.
w czwartek chce narobic pierogow i moze krokietow uda mi sie zrobic? m ma wolne wiec popilnuje Juliski

aga to zapraszam do mnie w czwartek :)

moja lekarka dla mi skierowanie na: morfologie, zelazo, cukier, TSH, i Ft4 (to mowila ze jest odplatne). myslicie ze z tych badan wyjdzie co i jak?

reklama
Do góry