reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
no właśnie aga ja czekam na burzę, duchota okropna :-(

justi mam nadzieje że to nic poważnego

bobo - powodzenia !

wiecie co mi się śniło? hahahahaha że dostałam pracę na platformie wietrniczej, i pojechałam, zjechałam pod ziemię i miałam być na szkoleniu - jak pracować przy wydobyciu :) i zjeżdżam na dół .... a tam siedzą w pokoju piłkarze :-D:-D:-D powiedziałam dzień dobry i usiadłam na podłodze - włączyli film instruktażowy i przysiadł się do mnie na podłogę, robert lewandowski i powiedział że musimy się zaprzyjaźnić bo jesteśmy tacy samotni daleko od domu - hahahahahahaha - bije mi na mózg już :-D:-D:-D:tak:;-)

Z tym rodzeństwem to troche skomplikowana sprawa :baffled:
Najpierw chciałam poczekać aż Angelika podrośnie, no i zawsze coś tam było nie po drodze. Ogólnie byłam raczej nastawiona na to, że Angelika będzie jedynaczką.
Jednak z biegiem czasu moje podejście bardzo się zmieniło, do wielu spraw, chyba wiek zrobił swoje ;-) Teraz marzy mi się maleństwo :tak: tylko problem jest w tym, że mój mąż nie chce mieć więcej dzieci. Ja sama też czasem nie wiem czego chcę :zawstydzona/y: Jest wiele spraw, które przemawiają na nie, najprościej mówiąc rozum jest na nie, a serce na tak :rofl2:
I tak zobaczymy co będzie, nie zabezpieczam się ani nie staram się specjalnie żeby coś było, zostawiam to co ma być w rękach Tego na górze ;-)

justi chyba tak :) za dużo myślę :) jeszcze robert był w Krakowie na rynku w sobotę :) bo był finał coca cola cup :-)

aga ja nie lubię w mieście - lubię 30 stopni w egipcie lub tunezji :) hahahahahaha :-D

edyta no tak... może los za Was zdecyduje :)

reklama
Edysiek, a co Angela na ewentualne rodzeństwo? znajoma ma syna 13-letniego i teraz urodziła 2-giego chłopca i ten starszy nie podchodzi nawet do wózka. Jest bardzo na rodziców obrażony.
Aga, jak przypominam sobie zeszłe lato, to od maja można było basen dzieciom ustawiać na dworze, takie gorąco było. Do tego cały sezon pozwoliło nam na budowie pracować i nie pamiętam żeby trzeba było konczyć pracę i uciekać przed deszczem czy burzą.

Do góry