reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam :-)
U nas w domu raczej komarów nie ma, tylko na wyjazdach potrzebujemy dodatkowej ochrony.
Bietka chyba tylko moskitiery mogą Was uratować. Jeszcze co możesz to zamykać okna przed wieczorem a jak się robi ciemno to już możesz otworzyć, bo one właśnie wtedy są najbardziej aktywne. Tylko nie zawsze da się zamknąć okna, a latem to już w ogóle odpada.
Bobofrutek trzymam kciuki, żeby lekarz znalazł rozwiązanie na Twoje problemy :tak:

Justi do granic blisko, ale jakoś nie korzystamy :eek:

U nas dzisiaj jeszcze pochmurno, ale to podobno już ostatni dzień takiej pogody a od jutra ma być już ładnie i coraz cieplej. Tylko ciekawe czy pogoda się sprawdzi :baffled: A mi się marzy już takie 30 stopni w cieniu :-D potaplałabym się w wodzie i wygrzała na słoneczku :tak:

Miłego dnia babeczki :-)

dzień dobry :)

jeszcze troszkę niewyspana ale pewnie odeśpię dopiero koło czwartku - hahahahaha :-)

miłego dnia :)

edyta - no właśnie latem ciężko z zamkniętymi oknami - a jak u WAS z rodzeństwem dla Angeliki ? planujecie? chyba justi o to pytała :)

Witam i ja. Wczoraj wieczorem przeokropna burza się rozpętała. Skończyła się koło 23.30. A koło 1.30 Kuba się obudził z płaczem że go uszko boli. I dzisiaj jedziemy do lekarza. Jak nie urok....

Miłego dzionka!

dzien dobry :)

edyta mam nadzieje ze lekarz co poradzi na to cisnienie i bol glowy
aga jaki spacer?
justi zdrowka dla Kubolka :*
bietka pospij z Igim w poludnie :)

u nas wczoraj bylo ladnie a dzis pochmurno :( \

tesciowa przyjedzie do malej a ja do lekarza na 12.30. m teraz 3 dni w pracy :(

Aga, tak właśnie mi się wydaje, że to od kataru. Teraz go nie boli, ale ma zaczerwienione. Lepiej wcześniej zareagować, niż ma cierpieć.

reklama
Justi na pewno od kataru dzieci mają problemy albo od kataru alb od trzeciego migdałka wiem bo mi Dominik strasznie chorował na uszy ze aż operacja nam groziła ale mamy świetnego otolaryngologa

Do góry