reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Jestem i ja. Byliśmy u mojej znajomej.
Gosiu! super że jesteś!! dużo pracy jeszcze zostało?
6-kowa, z tego co się to w sanatorium w rabce można spać z dzieckiem w pokoju, tylko chyba trzeba opłacić. Ja Kuby też bym nie zostawiła.

reklama
Bietka dopiero dzieci od 3 lat mogą stosować, dla maluchów niestety się nie nadaje.
Szóstkowa mnie nic a nic nie dziwi Twoja wściekłość. Jak dla mnie żaden 3 latek nie jest gotowy na tak długie rozstanie z mamą a i nie każdy 7 latek jest na to gotowy emocjonalnie. Ja wiem nawet, że moja niemal 10 latka nie pojechałaby nigdzie beze mnie. Jesteśmy bardzo ze sobą związane i wiem, że nie byłaby na to gotowa psychicznie.
Dzieci są różne i chyba te buraki z NFZ powinny brać to pod uwagę.

Jednak nigdzie nie pojechaliśmy, pogoda się popsuła i najpierw była burza a potem rozpadało się na dobre.
Mąż pojechał sam na rybki ale tylko na noc, a my z córcią właśnie skończyłyśmy oglądać Top Trendy (w sumie to ona zasnęła już jakiś czas temu ;-))
Oczywiście wolny dzień a, że ja nie umiem tak siedzieć bezproduktywnie to zrobiłam karpatkę :-)

reklama
Do góry