reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam porannie, wstawać śpiochy!
ja mam wenę na sprzątanie:) i zrobienie lazanii:) odchudzającej:))
Miłego dnia!

dzień dobry :)

Bietka, śniłaś mi się. Byłaś na mnie obrażona, że Igor ma guzy, a ja ciągle gadam o ślubie z Zosią i o tym, kogo zaprosimy ;) ehhh ;) kochana, baw się dzisiaj dobrze, wyszalej się i nie myśl o mamie ;)

aga, jeszcze tydzień i będziesz szaleć z m ;)

bobo, jak głowa?

justi, super wieści na g :)

smerfie, wczoraj byłaś u gina czy w następny piątek?

6mamo, co dziś porabiacie, m na rybach?

my zmykamy do parku, ale jak widzę tempo m, to czuję, że pojedziemy tam po obiedzie ;)

Dzień dobry dziewczynki!
U nas śliczna pogoda,upał po prostu,ale na późniejsze popołudnie zapowiadali burze.
M w pracy do 14 i potem obiadek i na spacer do parku.Na ryby jedzie jutro od samego rana.
Anisiaj mój m też czasami szykuje się jak sójka za morze i zawsze przed wyjściem idzie do kibelka siku robić,jak małe dziecko.

Witam :-)
U nas też od rana piękna pogoda i świeci słoneczko, od razu humor lepszy :tak: I chyba w związku z tym nie wysiedzimy w domu i gdzieś pojedziemy. Właśnie wróciliśmy z zakupów, trzeba trochę ogarnąć i zobaczymy.
Bietka na komary mamy Muggę - zamawiamy na al - naprawdę działa na wszelkie dziadostwa typu komary i kleszcze :tak:

reklama
Do góry