reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Bobo pewnie wyśle cię na jakieś badania

Justi już po ale grzmiało porządnie aż prądu przez chwile nie było

dzieciaki śpią wiec mam luz:)

reklama
bobo aparat miała dziewczyna, której nie znam, jak ja dołapię na weselu to podam meila poprosze o fotki i wrzucę :)

justi najgorsze jest że one go gryzą po buzi, mam mu pryskać po twarzy ??? chyba nie,,, śpi w śiochach bez stópek, takim rampersie, więc ciało zakryte - czasem stópki pogryzione

Bietka, ja to robię tak, że psikam sobie na rękę i smaruję buzię.
Sierotka Marysia dzisiaj jest ze mnie. Rozwaliłam sobie nowiutki podkład w płynie. Wypadł mi z ręki i rozbiła się butelka. Wszystko było w podkładzie i w szkle. Kawałeczek wbił mi się w stopę ale wyjęłam.

Ostatnia edycja:
bobo pytałam mówiła żeby chemii nie stosować ... typu do kontaktu itp
na razie jest lepiej ale bywało że miał ugryzienie na ugryzieniu

justi heh czasem tak jest, złośliwość losu ... :/ szukaj w rossmanie na promocji ;)

bobo o której masz lekarza ?

aga w sumie burza przeszła bokiem - duchota znowu

Ostatnia edycja:
Bietka, my też nie używamy tych do kontaktów. Jakoś samej mi się wydawało że wdychanie tego przez dziecko to niezbyt dobry pomysł. A używacie moskitiery do okna?

reklama
Do góry