reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

6 mamo moj m czasem mowi do mnie "idz sobie ja sobie z moja coreczka sam zostane nie jestes nam potrzebna " hahaha
on to ma fiola na jej punkcie. bardzo pomaga robi wszystko . jak jest w domu to on kapie. w nocy to on wstaje rano karmi mala pozniej robi nam sniadanko i idzie do pracy :-D nie rozumiem faceto co nie zajma sie dzieckiem. albo takie gadanie ze dziecko placze i on nie wie co zrobic i ze nie zpstanie z dzieckiem. kuzwa jak umial zrobic to niech teraz sie zajmie.

reklama
Bobo Anisiaj nie mam jeszcze zdjęć z komunii my nie robiliśmy tylko fotograf

a poza tym od dłuższego czasu nie mogę dodać zdjęć na bb pisałam już kilka razy i nikt nie umie mi powiedzieć co się dzieje :(

Anisi ja też mam torbę w komplecie z wózkiem i jestem zadowolona

Krysiu nie zostawie go teściowej a moja mama nie może poza tym nie chce zostawiać Olinka no i m by miał pretensje że jadę sama sobie
Aga a zobacz w ustawieniach profilu moze coś przypadkiem zblokowałaś

Bobo nie dość,że twój m taki uczynny,to jeszcze dowcipny,hihi sprawa z kichaniem mi się przypomniała.
Mój m też pomaga,wstawał w nocy,karmił kąpał,ale czasem ma odpały.
Marta no szkoda!!!

Martuś dziewczyny mają racje z m i małym nie odpoczniesz nie posiedzisz na luzie zastanów się jeszcze, m naprawdę nie da sobie rady z małym??? a co będzie jak pójdziesz do pracy??

Aga to w tedy bedzie inna sytuacja bo bede tylko 8 godzin chyba ze na nocki uda mi sie dostac to by było fajnie. Spotkamy się jeszcze na pewno jak bede kiedyś przejazdem a na pewno bede

Martuś szkoda no a jak byście razem przyjechali to m sie zajmie małym zebys mogła swobodnie z nami posiedzieć??

reklama
Do góry