reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

hmmmmmmmmmm marta tym bardziej nie powinnaś się przejmować prezentem i wybrać stolik z blatem , a jak mu położysz miseczkę ? przecież zaraz będzie chciał wziąć am, am do rączki
to jest krzesełko. Nie wiem co Ci doradzić, no musisz go czymś zainteresować, ale cięzko... Igi też ma "różne pomysły" ale ma swoją miseczkę i podczas posiłku w niej sobie coś tam dziamga...
moim zdaniem nie jest to krzesełko do karmienia

Ostatnia edycja:
reklama
bobo, powoli schodzą, dzięki Bogu, bo w taką pogodę trudno się ukryc pod spodniami i w zakrytych butach.

marta, czuję się hmmm...prawdziwie. szczęśliwie ale i zmęczona. radosna ale i z kryzysami. Zosia jest dla mnie wielkim cudem i tak na nią patrzę. Co nie zmienia faktu, że chętnie bym się wyspała ;)

wkurzam się, bo ciągle nie ma stelaża do naszego wózka. fakt, że p. neonatolog kazała nam dopiero w weekend werandowac, ale jak dalej pójdzie z tym producentem, to Zosia prawko zrobi, a wózka nie będzie ;)

Witam i ja słońca moje:) Byłąm na małych zakupach, po krótkie spodenki.
U nas gorąco, super pogoda.
Co do wyjazdu, to gdybym jechała to bez m. Z tym że w sobotę wyjazd do niedzieli??bo trzeba by zobaczyć jak PKP działa:)
Z tym że u mnie to jeszcze nie na 100% bo mamy duży wydatek;/

justi jkie spodenki kupilas?

ja ostatnio mierzylam ale musze miec takie do kolana nie krotsze bo mam uda grube :(

aga no to super :)

ciesze sie ze was poznam :)

reklama
Bobo, moje uda też nie są chude:)
Kupiłam jedne takie za kolano-jeansowe-70zł ale bieda z nędzą w tym temacie u mnie w szafie była i jedne krótkie takie po połowy uda, do łażenia po podwórku, nie do ludzi:))))
Aguś, co do wydatku, to napiszę na g.

Do góry