reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

mi tez by sie przydaly spodenki a w ogole to ostatnio modne sa dlugie spodnice :) strasznie mi sie podoba jak dziewczyny nosza ale mysle ze ja w takiej bym jak clown wygladala :-D ale super sa te dlugie spodnice

reklama
no Aga, prosimy o fotki.

dziewczyny jakie macie torby do wózka? na co zwracac uwagę kupując, co z tego wyposażenia się przydaje? nie chce firmowej o wózka, bo ma przegiętą cenę i szukam czegoś fajnego

anisiaj ja mam torbe kupiona razem z wozkiem. jest fajna pojemna i co dla mnie super to ze ma w srodku przegrodki ze moge sobie wlozyc w nie np butelki pampersy itp ze nie lata mi wszystko w srodku .

reklama
Dzień dobry!

U mnie też ładnie,tylko troszkę wieje wiatr.
Ja też nie mogę się doczekać aby was wszystkie poznać.Martę i Bobo znam,więc łatwiej mi będzie rozpoznać się w twarzach.
Marta a twoja mama lub teściowa (wiem głupi pomysł!!!)mogłaby się zająć Olinkiem,co.A twój m bez synka i ciebie chyba poradzi sobie.No i kiedyś pisałaś,że m jeździł na jakieś szkolenia i zloty sam,więc ja myślę że i tobie też się należy.A na wakacje zapraszam do Gorzowa,nudno nie będzie,wędki czekają,grill się prawie grzeje!!!
Bobo ale masz super ze swoim m,mój też zostanie,ale pogadał sobie troszkę.Dobrze,że za wiele nie bręczał.W Poznaniu mam przesiadkę,mam nadzieję,że spotkamy się w pociągu.

Do góry