reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

marta tak malemu dziecku bulke kazala dawac? az mi sie wierzyc nie chce. pojde teraz to jej zapytam bo zdziwilas mnie na maksa.

reklama
Co do diety maluszków,to ja pamiętam,że Starsze dzieci same wcześnie chciały bułę i parówkę,ale Karol i Franek długo mieli wstręt do pieczywa i pokarmów stałych.Karol i Franek prawie do dwóch lat mieli zupki i inne jedzonko miksowane na miazgę,bo inaczej mieli odruch wymiotny.

No pewnie właśnie półrocznemu dziecku kazała dawac tak i wprowadzac przez to gluten ale ok laski ja robie jak uważam ;-) daje mu bułke z masłem i już

Krysiu mój m po Ciebie przyjedzie ze mną samochodem ;-) gadałam z nim przed chwilą

Olinek sobie ładnie radzi sam je tak że szok aż mu sie uszy trzęsą

Co do wprowadzania glutenu to powiem Wam ze w Belgii gluten wprowadza sie od 4 miesiaca dla dzieci karmionych butelka w malutkich dawkach wlasnie po to zeby jelita sie przyzwyczajaly a dzieci karmione piersia dopiero po 6 miesiacu . kurcze kiedys nasze prababcie wogole nie chodzily z dziecmi do pediatry a dzieci byly zdrowe a teraz kazdy chucha i dmucha na dziecko a czesto i tak to nie pomaga ehhh ta cywilizacja ....

no spoko ja właśnie dostałam @ wiec wybaczcie hormony ha ha ha ha

kurde chciałam zeby m mi sciachał włosy bo zawsze mi podcina i nie chce mi ściąc mówi ze sie boi kurcze jak sie wkurze to sama ciachne je do ramion i już

witajcie,

smerfie mam trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę w banku :) ???
marta kolor spodni jest fajny i dużo pasuje koszulek, ja był zaszalała z zielenią do tego koloru :)
justi odpoczywaj
aga jak będziesz na dłużej wrzuć zdjęcia Kubusia :) niech ciocie zobaczą jak rośnie ;) synek przeżywa I komunię ?
co do żywienia dzieci nie będę się powtarzać,chyba znacie już moje zdanie- popieram bobo z ostrożnością -jestem ostrożna bo uważam że moje dziecko zdąży jeszcze najeść się dorosłego jedzenia...

reklama
jestem byłam g poczytać

ja tez daje Kubie po troszeczku bułkę mu dałam ale bez masełka

Marta odważna jesteś z tymi włosami

Do góry