reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

bobo - szkoda że mówi "bobo" zamiast "mama" - czekam cierpliwie :-D:-D:-D
aga myślę że masz mądrego syna, pogadaj z nim o wymiarze duchowym jego Święta, a on chyba wie (niestety) jak jest więc rozumie... spędzicie ten dzień w wąskim gronie, ale jak życzliwym... nie będziesz się martwiła o relacje z teściową, taty z mamą itp itd. głowa do góry!!!
6 mamo ;-):-) hehehe Szymek kibic

reklama
Aguś tak jak pisze Bietka niech was otoczą sami życzliwi ludzie pus jest taki ze nikt Ci nie ubliży a małemu wytłumacz na pewno zrozumie, szkoda ze ja nie mieszkam blizej pomogłabym

Wy już dużo dla mnie zrobiłyście i nie wiem kiedy i jak wam się odwdzięczę, najbardziej było mi ciężko że nie mogłam do was na bieżąco zaglądać:(

w niedziele przyjechał do nas tata z zapytaniem co robimy dalej bo on wie ze nas nie stać na utrzymanie mieszkania więc musiałam go zapewnić że będziemy płacić bo przecież pod most nie pójdę a ten stwierdził że on nam dokładać nie będzie i jak nie będziemy płacić to mamy się wyprowadzić a ten sprzeda mieszkanie oczywiście całą noc nie spałam kur....a taka mam rodzinę co mam poradzić że tak jest kurcze każdemu może się w życiu noga powinąć

Bietka odpocznij:)

Jutro mnie pewnie nie będzie bo m jedzie na taką małą fuchę i zabierze telefon i nie będę mieć jak neta odpalić

Wiesz co ja bym mu nagadała Aga jak nie chce pomóc to niech sie nie wtrąca w wasze sprawy, a powiedz musicie tam mieszkac ? nie mozecie np wynając czegoś tańszego?

aga :szok: co za ojciec??????// sorki ze tak pisze ale jak dla mnie to nie do pomyslenia zeby tak traktowac wlasne dziecko :wściekła/y:

tak bym chciala jakos pomoc ale nie wiem jak :(

reklama
Martuś kiedy wynajmowaliśmy mieszkanie to płaciliśmy 1100 plus opłaty a tu płacimy 720 plus opłaty ( teraz będzie miał pole do popisu bo przyszło nam 620 zł za prąd, rozliczenie które przychodzi raz do roku) więc to jest taniej ciężko znaleźć mieszkanie tanie, po za tym wiedz szkoła nie chce zmieniać co roku Dominikowi szkoły, kiedy mieszkał z nami mój brat to było jeszcze taniej ale on wyjechał i wszystko spadło na nas ja się cały czas łudzę że to chwilowe kłopoty tylko one strasznie długo trwają

Do góry