reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

marta ja scielam bo mnie ta kituszka denerwowala. teraz mam krotkie i np jak jestem w domu to upinam spinka i Julka juz nie ma dostepu do moich wlosow hehe

reklama
Marta bardzo ładna ta fryzurka,myślę,że pasowałaby tobie.
Bobo,Marta mnie jest obojętne czym bym ewentualnie przyjechała i to sama,bo dzieciary mają atrakcje od m.
Bobo już się uczę topografii Poznania i następnym razem to ja ciebie po twoim mieście będę oprowadzać,hihi!!!

Krysiu jestem tu m siedział i go wygoniłam:) a co słońce???

Martuś nie wprowadzam ja mu daje wszystko jak leci

Smerfi dziękuję ci bardzo kochana:)) buziaczki:)

nie a czemu mam sie bac ? nic mu nie jest jeszcze troszke i dostanie parówe ;-) zreszta jak mu coś bedzie to sie zrezygnuje. Bardzo lubi bulke z masełkiem fakt ze wszystko jest upaprane bo sam sobie je ale jest szczesliwy

zbyt wczesne wprowadzanie takich stalych pokarmow moze prowadzic do uszkodzenia ukladu pokarmowego dziecka, alergii, otylosci, nie wspomne o zadlawieniu sie. konsultowalas to z pediatra? skutki tego moga ujawnic sie pozniej. to ze teraz mu nic nie jest to ok ale pozniej sie moga pojawic problemy.

oby ich nie bylo i zeby wszystko z Olinkiem bylo dobrze. moze zapytaj pediatre co o tym mysli?

mi np moja pediatra nie polecila nawet kleiku dawac zeby Julce zoladka nie rozwalic i nie rozciagnac zeby pozniej nie miala problemow.

reklama
nie nie konsultowałam tego ale sądze ze źle nie robie nic mu nie jest od tego zresztą tez nie daje mu w duzych ilościach a Oli ma niedowage... kiedyś dziecku sie wszystko dawało i nic nikomu nie było wiec mu tez nic nie bedzie. Szwagierka chodzi do tego samego pediatry co Ty i waśnie kazała dawac bułke małej.

Ja mam troche inne podejście do tego ale dlatego jesteśmy różne ;-)

zmykam bo musze koleżance na szydełku butki zrobic ale bede was czytac

Krysiu jakby co czekam na info ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry