reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Dieta cały czas tak samo jem gotowane ograniczam słodycze ale nie do zera :-p no cóż waga stoi

Krysiu no to super kiedy przyjeżdzasz ?

reklama
mi dzis tesciowa powiedziala ze schudlam nawet m jak mnie dzis zobaczyl w staniku to powiedzial ze schudlam. no ale ja tego nie widze. schudlam 1-2kg w ciagu miesaca :(((

czytam wlasnie o diecie 5:2

piec dni jesz normalnie a dwa dni jesz tak by 500kal nie przekroczyc. ponoc skuteczna

Martuś miałam dzisiaj,ale miała też być brzydka pogoda i nią się sugerowałam.W inne dni majowego łikendu też mogę,ale ja nie znam Poznania i nie trafiłabym do Bobo ani do Ciebie,ani nigdzie indziej .A m Bobo tylko dziś mógłby mnie z dworca odebrać.

6 mamo dzis w poznaniu bylo do poludnia tak szaro pozniej niby sie przejasnilo ale szalu wg nie bylo. bylismy chwile z mala na spacerze i wialo, cieplo nie bylo

marta to idz do fryzjera :)
a gdzie 68 staje na pks?
ode mnie na pkp jedzie 51 ale 6 mama bedzie na pks tak? ale to nie daleko pkp a pks

Ostatnia edycja:
reklama
68 jedzie z pod pestki prosto na pkp pod dworzec sam podjeżdza i mam bezpośredni

no ale nie wiem jakbym sie czula znów w krótkich tyle czasu mam długie zreszta i tak chodze w spiętych bo Oli bardzo lubi mi ciągnąc włosy

albo takie jak miała magda m pamietacie?

Ostatnia edycja:
Do góry