reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Bobo sama ale chyba jednak pójde do fryzjera tylko ja zawsze wychodze niezadowolona
Bietka myślisz że zieleń? chciałam jeszcze jedne spodnie sobie kupic właśnie zielone

reklama
Bietka jutro wam wrzucę fotkę w końcu dziś pół roku kończymy:)

a jesli chodzi o jedzenie to ja przy pierwszym dziecku tez byłam ostrożna a teraz już doświadczenie i serce:)

aga no właśnie pewnie wielki chłop :))) buziak od ciotki :*

marta myślę że zieleń bardzo łądnie pasuje do fioletu :) żywo i żółty np. taki zgaszony ...

bobo spacerek z psem, potem bawiłam się z młodym, bo m na mecz pojechał, a teraz mecz barcelona-bayer w tv :) Igi mówił dziś cały dzień "bobo" - hehehehe wzywał ciotkę :p

jeśli chodzi o komunie to powiem wam że temat masakra nie śpię przez nią po nocach:((

wygląda to tak że na komunie przyjdzie tylko moja babcia i mama a do kościoła tylko teście chrzestna nie przyjdzie bo mają tego dnia rocznicę komunii córki na 12 a my mamy na 10 chrzestny mieszka w stanach więc wiadomo babcia m idzie do drugiego prawnuka a tata nie przyjdzie bo nie chce się z mamą widzieć, ja mam doła bo oczywiście brak kasy to nic fajnego a sama komunia bez przyjęcia w domu którego nie będzie 500 i nie mam pojęcia z kąt to wziąć wszyscy moje dziecko olali ale mam nadzieję że z prezentów się ucieszy bo dostanie rower x boxa tableta zegarek i kasę tyle wiem na dzisiaj

marta wszedzie sie musisz umowic. ja do mojej tez sie musze umawiac :)
bietka Igi sie stesknil za ciocia :)

teraz top model :)

Aguś buziaki dla Kubusia,a na twoje pytanie na FB ZDĄŻYŁAM JUŻ CI ODPOWIEDZIEĆ.
Marta odważna z ciebie kobietka!!!
Bobo mój Franek ma już trzy latka,ale o ile pamiętam to też dość wcześnie wprowadzałam inne pokarmy,hihi ale miksować musiałam.
Ale każda z nas jest dobrą mamą i dla swojego dziecka chce jak najlepiej i robi to co uważa za stosowne.
Bietka mój Szymon skacze w stroju Leo Messi przed telewizorem.

Aga wiesz co zal mi Twojego małego kurcze co za ludzie :wściekła/y: ja pierdziele... jakby byli normalni ( sorki nie gniewaj sie) to każdy by coś przygotował pomógł i już by było

a moi debilni sąsiedzi już druga noc impreza :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Martuś powiem ci że mnie było strasznie przykro przepłakałam kilka dni miałam mega doła a teraz to olałam niech się w dupę pocałują wszyscy

zaraz wam napiszę o wizycie taty:(

Do góry