reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
zazdroszcze dziewczynom co po ciazy wracaja bez problemu do swojej wagi i w ogole nie widac po nich ze rodzily..... no ale u takich to geny dzialaja.....

wiem.... przykladem jest moja kuzynka po blizniakach a wyglada jak modelka. kaloryfer ma na brzuchu zero cellulitu teraz sobie cycki zrobila laska z niej nie to co ja :(

bobo pewnych rzeczy się nie przeskoczy - przybrałaś na wadze, bo brałaś leki na płuca i zaszłaś w ciążę - ja mam problem z utrzymaniem wagi bo mam niedoczynność tarczycy, gdyby wszystkie dziewczyny wyglądały jak modelki nudny i monotonny byłby ten świat :-p każda z nas jedna inna - jedna ma więcej, tu druga tam ...
najważniejsze czuć się dobrze sama ze sobą... ćwiczysz, chodzisz na długie spacery, więc dbasz o siebie.
:*

Nie ma tv i ja sie bardzo z tego powodu ciesze. Jak lezalam w Lomzy to laski non stop cos ogladaly, jakies Pamietniki z wakacji, Dlaczego ja itp. Dzieki Bogu tu nie ma tv :)

Dziewczyny, nie katujcie sie ta figura, przeciez wzielyscie sie za siebie. Z dnia na dzien to sie nie zmieni, cudow nie ma.

anisiaj z jednej strony fakt TV moze byc przeklenstwem ale ja nie wyobrazam sobie zeby nie obejrzec chociaz raz dziennie wiadomosci , lubie byc na biezaco .Jak lezalam w szpitalu w Bydgoszczy po przeszczepie nerki to tam telewizory byly na monety hehe jeden placil a wszyscy ogladali hehe

bobo spokojnie Ty nawet jak masz kilka kg wiecej to jestes najpiekniejsza dla m i Julci , buziak :*

Jestem. Czacha mnie coś dzisiaj boli to chyba bez pogodę. Miało być 20stopni jest 10.
Bobo, słońce ja wczoraj miałam takiego doła:( Nie jem pieczywa, ziemnikaów, makaronów a waga stoi i to mnie wku*. Staram się ćwiczyć, a jak nie ćwiczę to przerzucam dechy na budowie. Muszę jeszcze mniej słodyczy jeść. Nie jem dużo ale zawsze cos. M mi wczoraj próbował do czachy włożyć ze schudnę, bo gadanie że jemu się podobam itd tylko mnie wczoraj denerwowało;-)
Anisiaj, ja w szpitalu też praktycznie TV nie oglądałam. Każda lubi coś innego. Jedyne co pamiętam to usta usta, początek odcinka:) bo chwilę później bóli dostałam:)

reklama
u nas też zimno :/ tylko 12 stopni
m jest na meczu, coś tam kopie w piłkę i dzwonił że wstąpi do sklepu i kupi mi ciasteczka na poprawę humoru :baffled::nerd::eek::biggrin2:

ładna ??? te kolory za mną chodzą, po weekendzie majowym biorę się za szycie sukienki torebka.jpg

Załączniki

• torebka.jpg
    torebka.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 25
Do góry