reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
zazdroszcze dziewczynom co po ciazy wracaja bez problemu do swojej wagi i w ogole nie widac po nich ze rodzily..... no ale u takich to geny dzialaja.....

wiem.... przykladem jest moja kuzynka po blizniakach a wyglada jak modelka. kaloryfer ma na brzuchu zero cellulitu teraz sobie cycki zrobila laska z niej nie to co ja :(

bobo pewnych rzeczy się nie przeskoczy - przybrałaś na wadze, bo brałaś leki na płuca i zaszłaś w ciążę - ja mam problem z utrzymaniem wagi bo mam niedoczynność tarczycy, gdyby wszystkie dziewczyny wyglądały jak modelki nudny i monotonny byłby ten świat :-p każda z nas jedna inna - jedna ma więcej, tu druga tam ...
najważniejsze czuć się dobrze sama ze sobą... ćwiczysz, chodzisz na długie spacery, więc dbasz o siebie.
:*

Nie ma tv i ja sie bardzo z tego powodu ciesze. Jak lezalam w Lomzy to laski non stop cos ogladaly, jakies Pamietniki z wakacji, Dlaczego ja itp. Dzieki Bogu tu nie ma tv :)

Dziewczyny, nie katujcie sie ta figura, przeciez wzielyscie sie za siebie. Z dnia na dzien to sie nie zmieni, cudow nie ma.

anisiaj z jednej strony fakt TV moze byc przeklenstwem ale ja nie wyobrazam sobie zeby nie obejrzec chociaz raz dziennie wiadomosci , lubie byc na biezaco .Jak lezalam w szpitalu w Bydgoszczy po przeszczepie nerki to tam telewizory byly na monety hehe jeden placil a wszyscy ogladali hehe

bobo spokojnie Ty nawet jak masz kilka kg wiecej to jestes najpiekniejsza dla m i Julci , buziak :*

Jestem. Czacha mnie coś dzisiaj boli to chyba bez pogodę. Miało być 20stopni jest 10.
Bobo, słońce ja wczoraj miałam takiego doła:( Nie jem pieczywa, ziemnikaów, makaronów a waga stoi i to mnie wku*. Staram się ćwiczyć, a jak nie ćwiczę to przerzucam dechy na budowie. Muszę jeszcze mniej słodyczy jeść. Nie jem dużo ale zawsze cos. M mi wczoraj próbował do czachy włożyć ze schudnę, bo gadanie że jemu się podobam itd tylko mnie wczoraj denerwowało;-)
Anisiaj, ja w szpitalu też praktycznie TV nie oglądałam. Każda lubi coś innego. Jedyne co pamiętam to usta usta, początek odcinka:) bo chwilę później bóli dostałam:)

reklama
u nas też zimno :/ tylko 12 stopni
m jest na meczu, coś tam kopie w piłkę i dzwonił że wstąpi do sklepu i kupi mi ciasteczka na poprawę humoru :baffled::nerd::eek::biggrin2:

ładna ??? te kolory za mną chodzą, po weekendzie majowym biorę się za szycie sukienki torebka.jpg

Załączniki

• torebka.jpg
    torebka.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 23
Do góry