reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

bietka 10 miesiecznicowe buziaki dla Igiego :* 10 buziakow po jednym na kazdy miesiac od ciotki

bobo skarpetki bez piet i pacow palcy ??? moj mozg nie mysli

brzuch mnie boli jakbym miala zaraz dostac @ a to dzis 20dc , wzielam nospe ale nie przechodzi buuuuuu nie lubie :no::no::no:

reklama
takie skarpetki tylko kolor palcow i piet byl lososiowy a moj m myslal ze nie mam skarpet na palcach i na pietach ze mam taka jakby opaske :-D

ff-nowe-stopki-kolorowe.jpg

bobo napisz mi coś więcej o tym meczu albo jakiegoś linka podeślij
kupił mi sałatkę w macu :-) bobo uśmiałam się ze skarpetek
smerfie, odganiam ból brzucha... to napewno nie @ - za wcześnie

bobo aaaaaaaaaa to zwykły mecz ligowy ;-) myślałam że jakiś pojedynek miast, czy coś ;-)
smerfie kochana połóż się, rozluźnij - buzi :* na pewno minie...
anisiaj poszła spać czy ogląda barona na tvp2 ??? :-)
justi a Ty śpisz , 6 mamo ???

bietka no to faktycznie pacany

mysle ze te laski odpadna teraz z x factora

buuuuuuu to nie on mial odpsac :(((((((

Ostatnia edycja:
bobo no ja też nie chciałam żeby filip odpadł :-(
kurde.... ciężko teraz będzie- naprawdę dobrzy zostali :-)

zmykam lulać ... dobrej nocy :*

reklama
Do góry