reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
smerfetko niestety ale inaczej nie bedzie. m mowi ze cos czuje ze wesela nie bedzie. oni robia wesle z pompa nie wiem dla kogo. chybana pokaz. malo tego kuzynka m (panna mloda) nie ma ojca bo matka z nim nie zyje no i wiecie co wymyslila? zeby moj tesciu czyli jej wujek prowadzil ja do oltarza . kiedys pytala tescia i tesc w chwili sie zgodzil ale teraz mowi ze ma gdzies ze jej powie ze nie bedzie jej prowadzil. jak to w ogole bedzie wygladac? nie pasuje tak.

bobo myślę że okaże się na miejscu ... no jak m ma taką rolę to głupio wyjść wcześnie... ale jak już wszyscy będą "zmęczeni" to ...

bietka licze wlasnie na to ze sie wiekszosc szybko "zmeczy"

powiedz mi kochana sloiczki kupujesz tylko z jednej firmy? czy kupujesz roznie? ja dawalam bobovita ale widze ze inne firmy maja wiekszy wobor.

do nie dawna jedliśmy tylko Hipp, ale nagle po 7 mcu Hipp robi już z solą i Igorowi nie podeszły, więc spróbowałam bobovitę i okazała się strzałem w 10 :) jemy bobovitę teraz, ale do 8,5 mca Hipp
nasza pani dr powiedziała żeby zacząć od Hipp bio i tak zaczęliśmy, a potem poszło już wszystko z Hippa :)

dzis kupilam jej jedna zupke z bobovity i jedna z gerbera bo bobovita takiego wyboru nie ma . chyba nic nie stanie sie jak czasem bede mieszac firmy?

nie sądzę , zawłaszcza że po 4 mcu te zupki są do siebie bardzo podobne, potem zaczyna się urozmaicanie - igor nie lubi gerbera

reklama
bietka ja do bobovity bylam nastawiona i kupowalam wlasnie te firme ale dzis jak poszlam i nic ine bylo to kupilam jedna bobvite i jednego gerbera

Do góry