reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
smerfetko niestety ale inaczej nie bedzie. m mowi ze cos czuje ze wesela nie bedzie. oni robia wesle z pompa nie wiem dla kogo. chybana pokaz. malo tego kuzynka m (panna mloda) nie ma ojca bo matka z nim nie zyje no i wiecie co wymyslila? zeby moj tesciu czyli jej wujek prowadzil ja do oltarza . kiedys pytala tescia i tesc w chwili sie zgodzil ale teraz mowi ze ma gdzies ze jej powie ze nie bedzie jej prowadzil. jak to w ogole bedzie wygladac? nie pasuje tak.

bobo myślę że okaże się na miejscu ... no jak m ma taką rolę to głupio wyjść wcześnie... ale jak już wszyscy będą "zmęczeni" to ...

bietka licze wlasnie na to ze sie wiekszosc szybko "zmeczy"

powiedz mi kochana sloiczki kupujesz tylko z jednej firmy? czy kupujesz roznie? ja dawalam bobovita ale widze ze inne firmy maja wiekszy wobor.

do nie dawna jedliśmy tylko Hipp, ale nagle po 7 mcu Hipp robi już z solą i Igorowi nie podeszły, więc spróbowałam bobovitę i okazała się strzałem w 10 :) jemy bobovitę teraz, ale do 8,5 mca Hipp
nasza pani dr powiedziała żeby zacząć od Hipp bio i tak zaczęliśmy, a potem poszło już wszystko z Hippa :)

dzis kupilam jej jedna zupke z bobovity i jedna z gerbera bo bobovita takiego wyboru nie ma . chyba nic nie stanie sie jak czasem bede mieszac firmy?

nie sądzę , zawłaszcza że po 4 mcu te zupki są do siebie bardzo podobne, potem zaczyna się urozmaicanie - igor nie lubi gerbera

reklama
bietka ja do bobovity bylam nastawiona i kupowalam wlasnie te firme ale dzis jak poszlam i nic ine bylo to kupilam jedna bobvite i jednego gerbera

Do góry