reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Bietka, bardzo fajna. Ja nie mam talentów krawieckich:)
Kupiłam Kubie sandałki w deichmannie. Miałąm kartę rabatową i zapłaciłam 47zł. A kosztowały 59:)Przy kasie sobie przypomniałam ze takie cos posiadam:)

reklama
smerfie czasem mi się wydaje że mój m to anioł... znosi moje fochy, oczywiście to że wylałam na siebie rano kawę to była jego wina... zrobiłam mu awanturę o to że zrobił mi tę kawę w innym kubku niż zwykle;-) zrozumiałam ten absurd po 12 godz. a on ze stoickim spokojem... mówi że kupi mi coś słodkiego na poprawę humoru :rofl2:

bobo po 1. masz jeszcze 3 mce (2,5); po 2. nie musisz iść w worku na ziemniaki skoro na chrzest Juli miałaś sukienkę rozmiaru M a chyba M to 38 prawda ??? więc daleko Ci to do worka na ziemniaka. Na pewno razem wybierzemy jakąś fajną kieckę, buty na obcasie i będziesz laseczka...
a co do humoru to @ przyszła ???

justi masz wieści od brata ;-);-);-);-) ???? :rofl2:

hmmmmmm.... może tak powoli się rozkręca@ ?
bobo pobawisz się, będzie fajnie- z reguły jak nie chce się iść to potem jest udana zabawa.

reklama
bietka niestety musimy bo m jest swiadkiem. ja nie wyobrazam sobie tego wesela. m i jakis kolo sa swiadkami panstwo mlodzi szkoda gadac a rodzina to tak jak pisalam emeryci i rencsci ktorzy lubia sobie golnac. nie wiem kto sie tam bedzie bawil. ja nie wyjde tanczyc jak parkiet bedzie pusty a pewnie tak wyjdzie.

Do góry