reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Bietka, bardzo fajna. Ja nie mam talentów krawieckich:)
Kupiłam Kubie sandałki w deichmannie. Miałąm kartę rabatową i zapłaciłam 47zł. A kosztowały 59:)Przy kasie sobie przypomniałam ze takie cos posiadam:)

reklama
smerfie czasem mi się wydaje że mój m to anioł... znosi moje fochy, oczywiście to że wylałam na siebie rano kawę to była jego wina... zrobiłam mu awanturę o to że zrobił mi tę kawę w innym kubku niż zwykle;-) zrozumiałam ten absurd po 12 godz. a on ze stoickim spokojem... mówi że kupi mi coś słodkiego na poprawę humoru :rofl2:

bobo po 1. masz jeszcze 3 mce (2,5); po 2. nie musisz iść w worku na ziemniaki skoro na chrzest Juli miałaś sukienkę rozmiaru M a chyba M to 38 prawda ??? więc daleko Ci to do worka na ziemniaka. Na pewno razem wybierzemy jakąś fajną kieckę, buty na obcasie i będziesz laseczka...
a co do humoru to @ przyszła ???

justi masz wieści od brata ;-);-);-);-) ???? :rofl2:

hmmmmmm.... może tak powoli się rozkręca@ ?
bobo pobawisz się, będzie fajnie- z reguły jak nie chce się iść to potem jest udana zabawa.

reklama
bietka niestety musimy bo m jest swiadkiem. ja nie wyobrazam sobie tego wesela. m i jakis kolo sa swiadkami panstwo mlodzi szkoda gadac a rodzina to tak jak pisalam emeryci i rencsci ktorzy lubia sobie golnac. nie wiem kto sie tam bedzie bawil. ja nie wyjde tanczyc jak parkiet bedzie pusty a pewnie tak wyjdzie.

Do góry