reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Bobuś za co ten karniak,no za co???
Bietka ja jestem,jednym okiem oglądałam x faktora(wrr odpadł nie ten co trzeba,miały odpaść te bladzie co schrzaniły lady gagę!!!) a drugim okiem coś dziergam.

Dobrej nocy dziewczynki!!!

reklama
nie ma sprawiedliwosci to nie Filip mial odpasc wrrrr buuuu nie zgadzam sie z wynikiem.....

bietka wzielam cieply prysznic i tak jakby lepiej :*

Poszlyscie wszystkie spac to ja tez ide obejrze zalegly odcinek "Przyjaciolek" i tez ide lulu .

Dobranoc babeczki :*

dzien dobry.
snilo mi sie cala noc ze jestem gruba :( wczoraj widzialam swoje zdjecia jak bylam szczupla i to przez to. i mam dzis mega dolaaaaa przez to :(

milego dnia wszystkim

witam i ja :)

bobo najlepsze lekarstwo na takiego dola to goraca czekolada i ciasteczko na mnie zawsze dziala :tak:, kobieto nie dawno urodzilas dziecko normalne ze nie bedziesz miala tali osy od razu :*

MILEGO DNIA :)

Dobry,

Anisiaj nie ma tu tv z czego bardzo sie cieszy, bo jakbym trafila na jakas maniaczke to gralby caly dzien. Poza tym anisiaj nie oglada tej edycji xfactora.

U mnie leje i jest szaro i ponuro. Milego dnia babeczki!

dzień dobry :-)

warczę od rana, a to kawę wylałam na siebie, a to pies z bardzo szczeka, a to śniadanie nie smaczne - wrrrrrrrr @ się zbliża :baffled::crazy::nerd:

bobo - daj sobie czas, 4 mce to wcale nie jest dużo, zwłaszcza że dopiero od 2 mcy możesz coś robić... nie bądź dla siebie zbyt surowa... z drugiej strony wiem, jak to jest - źle się czujesz - też miewam takie sny :*
smerfie lepiej dziś z brzuchalem?
anisiaj odwiedziny cały dzień dziś ?

miłego dnia :*

u mnie nie pada ale tez nie swieci slonko :(

bobo musisz zaakceptowac siebie albo raz na zawsze pozegnac sie z frytkami i ciasteczkami :sorry: sorry ale taka jest brutalna prawda ....

bietka dzis juz nie boli , nie wiem co to bylo ale ciesze sie ze poszlo w cholere ;) tez mam czasami taki dni ze warcze @ przyjdzie to humorek sie poprawi , buziak :*

anisiaj jak to w tym SPA nie ma tv ??:szok::szok::szok:

reklama
Dzień dobry dziewczynki!
Ja też mam dziś podły nastrój,przylazła @ no i od wczoraj pokłócona jestem z m.Na złość powiedziałam jemu,że jak weźmie auto na ryby(auto jest na mnie) to zgłoszę na policji kradzież auta.Rano się pytał czy może wziąć ,to odpowiedziałam ,że mam go w doopie!!!

Bobo po porodzie każda kobieta wraca do formy inaczej,dłużej-krócej.Ja po pierwszej ciąży nie zdążyłam dojść do formy,bo po 4 mcach znów byłam w ciąży,ale po drugiej około pół roku.Będzie dobrze,ciało to nie wszystko,masz śliczną córeczkę i kochającego męża!!!
Anisiaj jak tam rozpoczynać sezon na misia???
Bietka solidaryzuję się z tobą!!!

U nas też pochmurno,ale nie pada i jest 15 st na plusie.

Do góry