reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Bobuś za co ten karniak,no za co???
Bietka ja jestem,jednym okiem oglądałam x faktora(wrr odpadł nie ten co trzeba,miały odpaść te bladzie co schrzaniły lady gagę!!!) a drugim okiem coś dziergam.

Dobrej nocy dziewczynki!!!

reklama
nie ma sprawiedliwosci to nie Filip mial odpasc wrrrr buuuu nie zgadzam sie z wynikiem.....

bietka wzielam cieply prysznic i tak jakby lepiej :*

Poszlyscie wszystkie spac to ja tez ide obejrze zalegly odcinek "Przyjaciolek" i tez ide lulu .

Dobranoc babeczki :*

dzien dobry.
snilo mi sie cala noc ze jestem gruba :( wczoraj widzialam swoje zdjecia jak bylam szczupla i to przez to. i mam dzis mega dolaaaaa przez to :(

milego dnia wszystkim

witam i ja :)

bobo najlepsze lekarstwo na takiego dola to goraca czekolada i ciasteczko na mnie zawsze dziala :tak:, kobieto nie dawno urodzilas dziecko normalne ze nie bedziesz miala tali osy od razu :*

MILEGO DNIA :)

Dobry,

Anisiaj nie ma tu tv z czego bardzo sie cieszy, bo jakbym trafila na jakas maniaczke to gralby caly dzien. Poza tym anisiaj nie oglada tej edycji xfactora.

U mnie leje i jest szaro i ponuro. Milego dnia babeczki!

dzień dobry :-)

warczę od rana, a to kawę wylałam na siebie, a to pies z bardzo szczeka, a to śniadanie nie smaczne - wrrrrrrrr @ się zbliża :baffled::crazy::nerd:

bobo - daj sobie czas, 4 mce to wcale nie jest dużo, zwłaszcza że dopiero od 2 mcy możesz coś robić... nie bądź dla siebie zbyt surowa... z drugiej strony wiem, jak to jest - źle się czujesz - też miewam takie sny :*
smerfie lepiej dziś z brzuchalem?
anisiaj odwiedziny cały dzień dziś ?

miłego dnia :*

u mnie nie pada ale tez nie swieci slonko :(

bobo musisz zaakceptowac siebie albo raz na zawsze pozegnac sie z frytkami i ciasteczkami :sorry: sorry ale taka jest brutalna prawda ....

bietka dzis juz nie boli , nie wiem co to bylo ale ciesze sie ze poszlo w cholere ;) tez mam czasami taki dni ze warcze @ przyjdzie to humorek sie poprawi , buziak :*

anisiaj jak to w tym SPA nie ma tv ??:szok::szok::szok:

reklama
Dzień dobry dziewczynki!
Ja też mam dziś podły nastrój,przylazła @ no i od wczoraj pokłócona jestem z m.Na złość powiedziałam jemu,że jak weźmie auto na ryby(auto jest na mnie) to zgłoszę na policji kradzież auta.Rano się pytał czy może wziąć ,to odpowiedziałam ,że mam go w doopie!!!

Bobo po porodzie każda kobieta wraca do formy inaczej,dłużej-krócej.Ja po pierwszej ciąży nie zdążyłam dojść do formy,bo po 4 mcach znów byłam w ciąży,ale po drugiej około pół roku.Będzie dobrze,ciało to nie wszystko,masz śliczną córeczkę i kochającego męża!!!
Anisiaj jak tam rozpoczynać sezon na misia???
Bietka solidaryzuję się z tobą!!!

U nas też pochmurno,ale nie pada i jest 15 st na plusie.

Do góry