reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

dzień dobry :)

anisiaj trzymam kciuki za spotkanie ... wiem że łzy będą, bo ja jak czytałam to już mi się szkliły oczy
justi, smerfie może zaczniemy ode mnie , ja mam "tylko" mieszkanie a Wy domy :) ;-)

miłego dnia :*

reklama
dzien dobry :)
u nas pogoda jesienna :( buuuu zimno i deszczowo.
ja wlasnie jem sniadanko i jedziemy do dentysty .
milego dnia wszystkim

p.s. jak juz posprzatacie domy i mieszkania do zapraszam do mojej kawalerki :)

Bardzo przepraszam, ale co to ma byc?:) sobie posprzataja, a na przyjscie Zosi to kto naszykuje moje mieszkanie???;p prosze nie tracic energii dziewczeta ;p

Bietka, dzieki :) moze nie bedzie lez? Wiem,ze ma swojego pancia, a ona za nim szaleje. Dzisiaj jada na jakas wieksza wyprawe, wiec bedzie szczesliwa.

Mam nowa laske, juz mnie wkurza jej maz, bo jest wielki, chodzi jak niedzwiedz, glosno gada i jest go jakos pelno, jakby byl u siebie. Wrrrrr

ja bym cieszyła się z deszczu bobo - odświeżyło by to powietrze :eek: duchota jak nie powiem co ....

anisiaj pozdro dla niedźwiedzia :-D poszczuj go Nucią

bietka specjalnie sie nie przygotowywuje do rozmowy , tu nikt nie bedzie ze mna dyskutowal , babka bierze dokumenty i wpisuje wszystko w komputer i z oddzialu glownego dostaje odpowiedz jak bedzie negatywna to wtedy umawie sie do glownego banku i tam jeszcze raz rozpatruja wniosek, co ma byc to bedzie mamy gdzie mieszkac najwyzej bede miala nowych sasiadow ;-)

bobo a u mnie slonko swieci hehe w Belgii pogoda ma to do siebie ze jednego dnia jest 7 a drugiego moze byz 20 st

anisiaj popros niedzwiedzia zeby schowal sie do nory hehe

smerfie :-)
ksiegowy.gif

8379904-zaskoczeni-niedzwiedz-ilustracji.jpg
halo ja mówię głośno??? nieeeeeeeeeeeeee
anisiaj

reklama
Do góry