reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

dzień dobry :)

anisiaj trzymam kciuki za spotkanie ... wiem że łzy będą, bo ja jak czytałam to już mi się szkliły oczy
justi, smerfie może zaczniemy ode mnie , ja mam "tylko" mieszkanie a Wy domy :) ;-)

miłego dnia :*

reklama
dzien dobry :)
u nas pogoda jesienna :( buuuu zimno i deszczowo.
ja wlasnie jem sniadanko i jedziemy do dentysty .
milego dnia wszystkim

p.s. jak juz posprzatacie domy i mieszkania do zapraszam do mojej kawalerki :)

Bardzo przepraszam, ale co to ma byc?:) sobie posprzataja, a na przyjscie Zosi to kto naszykuje moje mieszkanie???;p prosze nie tracic energii dziewczeta ;p

Bietka, dzieki :) moze nie bedzie lez? Wiem,ze ma swojego pancia, a ona za nim szaleje. Dzisiaj jada na jakas wieksza wyprawe, wiec bedzie szczesliwa.

Mam nowa laske, juz mnie wkurza jej maz, bo jest wielki, chodzi jak niedzwiedz, glosno gada i jest go jakos pelno, jakby byl u siebie. Wrrrrr

ja bym cieszyła się z deszczu bobo - odświeżyło by to powietrze :eek: duchota jak nie powiem co ....

anisiaj pozdro dla niedźwiedzia :-D poszczuj go Nucią

bietka specjalnie sie nie przygotowywuje do rozmowy , tu nikt nie bedzie ze mna dyskutowal , babka bierze dokumenty i wpisuje wszystko w komputer i z oddzialu glownego dostaje odpowiedz jak bedzie negatywna to wtedy umawie sie do glownego banku i tam jeszcze raz rozpatruja wniosek, co ma byc to bedzie mamy gdzie mieszkac najwyzej bede miala nowych sasiadow ;-)

bobo a u mnie slonko swieci hehe w Belgii pogoda ma to do siebie ze jednego dnia jest 7 a drugiego moze byz 20 st

anisiaj popros niedzwiedzia zeby schowal sie do nory hehe

smerfie :-)
ksiegowy.gif

8379904-zaskoczeni-niedzwiedz-ilustracji.jpg
halo ja mówię głośno??? nieeeeeeeeeeeeee
anisiaj

reklama
Do góry